Intel Pentium 4 2.8Ghz proccesszor hűtés?
Figyelt kérdés
A probléma az lenne, hogy gyengébb a hűtőm mint a proccesszor eddig 2,13Ghz-s proccesszor volt a gépbe nemrég cseréltük viszont mostanába eléggé gyorsan felmelegszik és újra indul a gép a kérdésem az lenne milyen tipusú hűtőt vegyek ehez a proccesszorhoz: GenuineIntel x86 Family 15 Model 2 Stepping 9 ~2799Mhz?2017. febr. 19. 12:15
21/29 3 napos mákos lecsó válasza:
12k egy Geforce GT5500-ért XDDDDD Kiégtem még egy gt210 is erősebb xdddd
22/29 A kérdező kommentje:
Fx5500-as nem GT :D
2017. febr. 19. 16:35
23/29 MGéza válasza:
Kedves kérdező, kb egykutya. Annyiért Magyarországon a legerősebb agp kártyákat adják, HD 3850, HD 4670-et. Szóval egy már megjelenésekor középkategóriás, erősen koros kártyáért az bizony elég sok volt.
24/29 MGéza válasza:
Most látom tényleg van olyan bolt ahol még lehet újat venni belőle :D Vicc.
25/29 A kérdező kommentje:
Igen vannak oldalak ahol kapni lehet, bár nehezen találtam, de muszály voltam ilyet venni mert vannak kártyák amiket nehezen visz pld volt benne 6800Gt- is, de az elég hamar kicsinálta magát meg a tápot nagyon ette így cserélni kellet mind2-t, de el fogom adni azt a kártyát, mert így, hogy gépet veszek szerintem felesleges.
2017. febr. 19. 19:53
26/29 A kérdező kommentje:
18# néztem ezt a gépet 8k-ért elég tetszetős bár nem tudom szerinted érdemes is megvenni vagy ha már veszek minnél erősebbet? Mert elég olcsó főleg így, mert ahogy látom 80GB sata van benne nekem viszont 250GB-sata hdd-m van ami már 2 hddvel 330GB ami szerintem elég sok hely :) a 2gb ram is jó bár nekem DDR1-esek vannak, de biztos bővíthető és manapság a DDR2-es ramok nem drágák. Bár a procit nem ismerem benne, de erről mondj te véleményt. Az alaplapot nem tudom a teljesítményét, viszont a problémám, hogy csak BP-n lehet átvenni nekem meg az nagyon messze van (Szabolcsba lakok). Így tőbb lenne az úti kölcség mint a gép esetleg hasonló-t nem tudsz csak olyat amit postáznak?
2017. febr. 19. 20:48
27/29 anonim válasza:
óh öreg.. amennyi baromságot itt te összehordasz.. te most vagy trollkodsz, vagy fingod nincs arról amiről beszélsz..
28/29 MGéza válasza:
Ennek a cégnek a kínálatát is érdemes nézegetni, van üzletük hozzád aránylag közel, Debrecenben is:
29/29 MGéza válasza:
És nekik is Debrecenben van az üzletük:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!