Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pentium g3260-ra passzív hűtés?

3 napos mákos lecsó kérdése:

Pentium g3260-ra passzív hűtés?

Figyelt kérdés

Aki látott már itt gyakorin tudja ,hogy egy pentium g3260-om van.

Lehet rá tenni passzív hűtés? Lehet akár milyen magas max kivágom a ház oldalát. A hátsó házhűtő venti fújná rá a levegőt közvetlenül kívülről.

2016. júl. 23. 20:43
1 2
 1/14 Lord Hidan ***** válasza:
Nekem az i5-4570-en arctic freezer i30 van ha leveszem a ventit és passzívként használom akkor is max 62 fokos volt eddig
2016. júl. 23. 20:46
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi Hiddan!

És compakt vízhűtőböl melyik a legolcsóbb?

Csak poénból kérdezem mert tudom ,hogy erre a procira full felesleges.

2016. júl. 23. 20:49
 3/14 anonim ***** válasza:
miért kellene passzív hűtés? egy normálisabb ventis hűtő is hangtalan ha jó házad van
2016. júl. 23. 20:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Egy régi 486-os vajszinű házba van begányolva az egész :D Ez nem hangtalan. De legalább jó szellőzik.
2016. júl. 23. 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:

A hátsó hűtő ne fújkáljon semmit befele, annak az a dolga, hogy kivigye a meleg levegőt. Előre és vagy lentre kell rakni azokat a ventiket amik befújják a levegőt.

Egyébként nem lesz sokkal passzívabb a hűtése mert nem a hűtőbordára rakod a ventit, hanem 3 centivel odébb. Passzív hűtésnek akkor van értelme, ha nincs egyáltalán benne ventilátor.

Nem tudom milyen alaplapod van, nekem gigabyte-nál be lehet állítani, hogy hány fokon milyen gyorsan forogjanak a ventik. Veszel egy jó nagy hűtőt, és beállítod, hogy 50 fok alatt ne kapcsoljon be a venti

2016. júl. 23. 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Zero Infinity Free Flow+

Hardveraprón korion és figoa is 8 ezerért adja.

2016. júl. 23. 20:59
 7/14 Lord Hidan ***** válasza:

[link]

Nyomtam is neked egy 25perces gta-t :D jól emlékeztem max 62 volt de inkább 59-61 De az Zero hűtő nagyon jó árban van amit az előző mond énis szemeztem vele ma ennyiért hiába nem kell csak nem fér be a házamba

2016. júl. 23. 21:05
 8/14 A kérdező kommentje:

#5 Köszi, igazából csak a gyári hangos meg ezt a procit nem képes 60 fok alatt tartani ami nem kellemes.

Szerintem olyat veszek amit hiddan mondott. Mindenkinek további szép estét!

2016. júl. 23. 21:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem hiddan hanem Hidan bocsi.
2016. júl. 23. 21:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Alulfeszelés megoldhatja a melegedési problémát, így a zajszint is csökkenhet valamennyire.
2016. júl. 23. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!