Pentium g3260-ra passzív hűtés?
Aki látott már itt gyakorin tudja ,hogy egy pentium g3260-om van.
Lehet rá tenni passzív hűtés? Lehet akár milyen magas max kivágom a ház oldalát. A hátsó házhűtő venti fújná rá a levegőt közvetlenül kívülről.
Köszi Hiddan!
És compakt vízhűtőböl melyik a legolcsóbb?
Csak poénból kérdezem mert tudom ,hogy erre a procira full felesleges.
A hátsó hűtő ne fújkáljon semmit befele, annak az a dolga, hogy kivigye a meleg levegőt. Előre és vagy lentre kell rakni azokat a ventiket amik befújják a levegőt.
Egyébként nem lesz sokkal passzívabb a hűtése mert nem a hűtőbordára rakod a ventit, hanem 3 centivel odébb. Passzív hűtésnek akkor van értelme, ha nincs egyáltalán benne ventilátor.
Nem tudom milyen alaplapod van, nekem gigabyte-nál be lehet állítani, hogy hány fokon milyen gyorsan forogjanak a ventik. Veszel egy jó nagy hűtőt, és beállítod, hogy 50 fok alatt ne kapcsoljon be a venti
Zero Infinity Free Flow+
Hardveraprón korion és figoa is 8 ezerért adja.
Nyomtam is neked egy 25perces gta-t :D jól emlékeztem max 62 volt de inkább 59-61 De az Zero hűtő nagyon jó árban van amit az előző mond énis szemeztem vele ma ennyiért hiába nem kell csak nem fér be a házamba
#5 Köszi, igazából csak a gyári hangos meg ezt a procit nem képes 60 fok alatt tartani ami nem kellemes.
Szerintem olyat veszek amit hiddan mondott. Mindenkinek további szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!