Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pentium g3260-ra passzív hűtés?

3 napos mákos lecsó kérdése:

Pentium g3260-ra passzív hűtés?

Figyelt kérdés

Aki látott már itt gyakorin tudja ,hogy egy pentium g3260-om van.

Lehet rá tenni passzív hűtés? Lehet akár milyen magas max kivágom a ház oldalát. A hátsó házhűtő venti fújná rá a levegőt közvetlenül kívülről.

2016. júl. 23. 20:43
1 2
 11/14 MGéza ***** válasza:

Hm :) Ez is lehűti és tényleg passzív lesz, csak nem olcsó:

[link]

2016. júl. 23. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha megfelelő a gépháznak a levegő cseréje akkor veszel akár használtan is egy Scythe Ninja 3 rev.B-t a ventilátort nem rakod rá és bőségesen jó lesz rá passzív hűtéshez.

Találkoztam egy sráccal aki 3570K-t hűt vele passzívan 4,1 GHz-en, persze az se mindegy, hogy a szobában 32 fok van mint nálam a padlástérbe, vagy 25 fok van és több nem, de a G3260-ra simán elég lesz.

2016. júl. 23. 22:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Thx mindenkinek.
2016. júl. 23. 22:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Túllendültem a passzív hűtős dolgon. Most Black Friday alkalmából szeretnék venni egy procihűtőt.

COOLERMASTER Hyper TX3i olyan 7000ft iponon.

Gondolom 4-5 lesz Black Friday alatt. Ezért arra gondoltam ,hogy megvenném, van 5000ft alatt ennél jobb hűtő?

A feltétel az lenne ,hogy egy msi h81m-e33 alaplapon legyen elég hely neki és ne kelljen csavarozni.

2016. nov. 12. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!