Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CAD munkaállomás konfiguráció?

Unari kérdése:

CAD munkaállomás konfiguráció?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani olyan konfigurációt amit nem készen, összerakottan lehet kapni. 99%-ban 3D CAD (nx) tervezésre lesz használva. Az igazat megvallva bármikor összepakolok egy normál PC konfigot, de munkaállomás esetén elbizonytalanodtam. Tudom hogy erős proci kell, minél több mag minél több szál, sok számítást kell végeznie. Nem tudom erre milyen típus a legmegfelelőbb. Videokártya. Úgy érzem felesleges quadro, vagy fire pro, hiszen azon kívül hogy az alkatrészek tartósabb használathoz lettek kitalálva nem érik el egy 1080-as szintjét. Az pedig olcsóbb mint egy jó grafkártya, de kérlek javítsatok ki ha rosszul gondolkozom. Kell egy jó proci (i7), de milyen? Jó grafkártya, de milyen? Jó memória, de milyen? Jó lenne egy ssd amin menne a munka, de milyen? És egy nagyon jól szellőző ház. Nem hordozható munkaállomásra gondoltam, és 500-600e közé is eshet az ára. Kérlek írjatok frankó összepasszoló alkatrészeket, mert elvesztem a Xeonok, kaby lake-ek, 1151, 2011, fire-quadro-gforce világában :-) Előre is köszi.

2017. febr. 17. 15:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Köszi a beszámolót, hasznos.

Azt tudtam, hogy bizonyos specifikus területeken sokkal gyorsabb a Quadro, de nagyobb részben a Geforce odaver neki. Kérdés, ki hol használja. Neked akkor nyilván megéri beruházni rá.

Ráadásul itt egy 140E geforce vs 220E quadro kártya volt összemérve.

2017. márc. 8. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!