Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok ajánlani jó fejhallga...

Tudnátok ajánlani jó fejhallgatót játékra?

Figyelt kérdés

10ezer forintig max, ami fontos lenne hogy cs-ben jól halljam a trappot, illetve hogy LEGYEN rajta mikrofon.

Nem kérek se "inkább vegyél ezerért valami szar mikrofont és a maradékot erre a fejhallgatóra költsd: .." hozzászólást, meg is indoklom miért: mert eddig így voltam, de a mikrofon semmire nem jó.

Illetve "20ezertől kezdődnek a fejesek az alatt ne vegyél" hozzászólást is kérlek hanyagoljátok. Ez olyan mintha azt mondanánk hogy 70ezer alatt ne is vegyél videokártyát, szóval az rx470 ~50-60k már tök s**r...

Szóval a kinézet nem elsődleges szempont, a lényeg a jó hangminőség és hogy legyen rajta miki.

Usb vagy jack, tökmindegy.

(Ja és még annyi hogy ne aliról meg ilyenekről, mert nem akarok 1 hónapot várni rá)

Előre is köszi a válaszokat!(remélem lesznek😅)

2017. febr. 15. 00:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%

Én egy ilyet használok lassan fél éve, meg vagyok elégedve vele(fülhallgató, nem tudom mennyire ragaszkodsz a fejhallgatóhoz).

[link]

A hangja nem olyan tiszta mint szeretném, de pár óra után teljesen megszoktam, fel se tűnik már, a hangerőt nem érheti panasz, és nagyon-nagyon könnyű, nem zavaró akkor sem ha hosszú órákon keresztül használod(néha el is alszok úgy hogy rajtam van, ébredés után sem bántja a fülem, pedig nagyon hisztis vagyok az ilyen dolgokat illetően). Ha netán emellett döntenél, akkor azt érdemes szem előtt tartani hogy egy csatlakozón érkezik megy a hang és a mikrofon is, valószínűleg a mikrofonjával nem tudna mit kezdeni a géped, szükség lehet pl egy ilyen elosztóra is

[link]

2017. febr. 15. 06:46
 2/18 anonim ***** válasza:
59%

'A hangja nem olyan tiszta mint szeretném, de pár óra után teljesen megszoktam'

Hát akkor most miről beszélünk? Ajánlhatnánk neki egy 100 forintos fülest is, majd megszokja?

Egyébként kérdező, ha nem vagy képes pénzt kiadni hangtechnikai eszközökre akkor mitől várod azt, hogy jó legyen? Egy fejhallgató pedig lazán bírja 10+ évig, ha értelmes modellt választasz.

Pusztán kíváncsiságból, milyen fejhallgatót és mikrofont használsz jelenleg?

2017. febr. 15. 07:15
 3/18 anonim ***** válasza:

Olyan hangminősége van amilyet egy 7-8 ezres fülestől el lehet várni, mi ezen a bonyolult..? Ha egy 30 ezres sennheiserhez hasonlítod akkor bizony meghallod a különbséget.

2017. febr. 15. 07:42
 4/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem hiszem, hogy egy marketingfülesnek van olyan jó hangja, mint a hasonló árú Philips SHE8500 vagy Pioneer SE-CL521nek. Másrészt a 30% meghibásodási arány is aggasztó.
2017. febr. 15. 07:51
 5/18 anonim ***** válasza:
36%

Nem irigylem azokat akikkel nap közben érintkezel, már korán reggel ritka idegesítő vagy, képzelem milyen lehetsz a délután folyamán. Nem azt írtam, hogy ez a legjobb, hanem hogy ezt használom és meg vagyok elégedve vele, kiemeltem a pozitívumait\negatívumait, az összehasonlítást meghagyom azoknak akik ebből élnek. Ha te is így tennél ahelyett, hogy értelmetlenül koptatod az ujjaid a kérdezőnek talán segítenél is egy pöppet. A marketingfüles viszont kifejezetten sértő, nem kéne ennyire reklámoznod hogy utánaolvasás\tapasztalat nélkül mondasz véleményt, azért esett erre a választásom mert nekem nagyon fontos volt, hogy kényelmes legyen, mindenhol azt írták hogy messze ez a legkönnyebb\legkényelmesebb füles, részemről bőven belefért hogy cserébe a hangminősége csak átlagos.

A meghibásodási arány iponon tényleg ijesztő, de ez nem tömegtermék, kis számoknál a statisztika teljesen megbízhatatlan, ha valóban minden harmadik tönkremenne akkor jó eséllyel rég kivonták volna a piacról.

2017. febr. 15. 08:11
 6/18 anonim ***** válasza:
55%

Attól függ, elég érdekes, hogy engem vádolsz meg azzal, hogy nem a kérdező témájához szólok, amikor kifejezetten kérte, hogy fejhallgatót szeretne és olyat, ami jól szól. Te pedig közlöd, hogy nem is fejhallgató és negatívumnak tünteted fel, hogy nem is szól jó.

És de, a roccat prémium ára egy ismert dolog, sokkal többe kerül az adott termék, mint amennyit valójában ér.

2017. febr. 15. 08:48
 7/18 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt ennél egyszerűbben nem tudom mondani. Nem szarul szól, hanem úgy ahogy egy 7-8 ezres fülestől elvárhatja az ember - egy 7-8 ezres fülestől pedig nem érdemes stúdió minőségű cuccot várni. Nem recseg, nem ropog, ellenben ha volt már dolgod komolyabb fülessel akkor érezhető a különbség, de mint írtam is egyáltalán nem zavaró. Jobb hangminőséget meglepne ha bármelyik hasonló árú füles produkálna, és úgy tűnik ezzel egyetértenek mások is, mindenhol ajánlott kategóriába került ahogy néztem.

Az meg hogy kategorikusan kijelented hogy egy egész márka teljes termékpalettája túlárazott minimum meredek, de részemről befejeztem, semmi kedvem most a szélmalomharchoz.

2017. febr. 15. 09:04
 8/18 anonim ***** válasza:

Én egy Sumvision Nemesis AKUMA 7.1 USB-t vettem.

Elég olcsó, viszont elég jó. A mikrofonjának nagyon szép hangzása van, nézz teszteket YT-on, mert tényleg remek és mindenki ajánlja.

Zene hallgatásra is tökéletes, szép hangzása van, nagyon hasonló a drágábbik Bob Marley-es fejhallgatómhoz, sőt megmerem kockáztatni hogy ugyanolyan.

Első alkalommal fura volt felvenni, de egy perc után el is múlt az érzés. Vagy 3 órán át használtam és észre sem vettem, hogy rajtam van.

Szerintem ebben az árban nagyon ütős és sokkal jobb a mikrofonja is mint azt gondolnánk. Például a corsair olcsóbbik 10 ezres fejhallgatójától sokkal jobb.

[link] (Meg még találsz több tesztet is)

Nem tudom, hogy magyarországon lehet-e kapni, vagy hogy milyen szállításokkal.

Nekem 17 óra alatt kiszállították pedig nem is a szomszéd városból jött. Bár azt hozzáteszem nem Magyarországon lakom.

2017. febr. 15. 11:40
 9/18 A kérdező kommentje:

#2-es: Fejhallgató egy Skullcandy Uprock Chelsea-t, de ez nem épp játékra lett kifejlesztve.. amikor vettem kb 13ezer körül volt amúgy az ára

Mikrofont amit vettem mellé egy ezresért vettem kb, nem használtam sokat, sőt nagyon nagyon keveset, de most a napokban előszedtem és semmit nem lehet hallani abból amit mondok, csak hatalmas recsegést...

2017. febr. 15. 12:15
 10/18 anonim ***** válasza:
De ha már van egy fejhallgatód, akkor miért akarsz még egy fejhallgatót venni? Egyszerűbb, ha 10 ezerért veszel egy jó minőségű stúdiómikrofont amit a következő évtizedig dobálhatsz.
2017. febr. 15. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!