Milyen gamer egeret, billentyűzetet és fejhallgatót tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy gamer legyen, legyen rajta sok funkció az egeren billentyűn is és led-es világításúak legyenek, néztem rgb-set is nem tudom, hogy megéri-e, tudom semmi értelme, de legalább jól néz ki :D köszi a segítséget!2016. okt. 30. 15:38
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és ha van belőle akkor vezeték nélkülieket szeretnék
2016. okt. 30. 15:39
2/9 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy felkeresem az első utamba kerülő PC-s webshopot.
Beírnám a keresőbe hogy "Gamer".
És a legfontosabb: Elolvasnám a véleményeket, tapasztalatokat egy-egy termék alatt.
Itt nem hiszem hogy választ fogsz kapni, mert itt lenézik az ilyen Gémer-es kérdezőket. Én nem, csak egy kicsit.
3/9 A kérdező kommentje:
jól van, :D amúgy úgy csinálom de nem tudok dönteni de kösz
2016. okt. 30. 16:04
4/9 anonim válasza:
mert itt lenézik az ilyen Gémer-es kérdezőket. -sokszor jogosan. A minosegi periferiakat nevezzek gamernek, nem az 1000 gombos 66 szinu ledekkel diszitett kinai 2 ezer forintos vacakot.
5/9 Bandi1214 válasza:
Mit értesz a gamer alatt? Mennyit szánsz rá? Mivel én hiába ajánlok neked 20.000 egeret 30.000 bill. ha neked csak 10.000 van rá.
6/9 anonim válasza:
Hát igen, a lényeg, hogy jól nézzen ki, a minőség nem számít...
7/9 demizson1 válasza:
8/9 anonim válasza:
#7: Szerinted aki így teszi fel a kérdést, az fog ennyit kiadni egy szettre?
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!