Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti ki szoktátok kapcsolni a...

Ti ki szoktátok kapcsolni a számítógép tápegységét amikor nem használjátok?

Figyelt kérdés

Gondolom kikapcsolt állapotban is fogyaszt a gép, mert belül az alaplapin is és a videókártyán is világítanak ledek, és a gépbe dugott usb hub is világít kikapcsolt állapotban is.

Nem tudom, hogy jót tesz-e neki, ha 0-24-ben áram alatt van.

2017. febr. 12. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6 évig kb 3x 10 percig volt bekapcsolva az egyik régi gépem. Mindig előveszem, hogy csinálok belőle valami házi szervert vagy egyéb hülyeséget(Sosem lesz belőle semmi). Idén lett 10 éves, és még nem cseréltem benne elemet, pedig hibátlanul működik, rendesen mutatja az időt stb.

Ha mondjuk te a kínaiban veszed az csingcsungat elemet ami 2 mérleghasználat után lemerül(tapasztalat), akkor ne is csodálkozz hogy 2 hónap után lemerül

2017. febr. 13. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: te tudod milyen elemről van szó? :-D
2017. febr. 13. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Alaplapi gombelemről(a kínais mérlegbe való gombelem csak egy példa volt, arra akartam utalni, hogyha valaki párszáz forintos szar elemet vesz akkor ne várjon csodát)
2017. febr. 13. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Érdekes... Anyósom gépében lévő békebeli 10 éves hibrid asrock alaplapom hibátlanul üzemel UGYAN AZZAL AZ ELEMMEL úgy, hogy minden nap megy jó pár órát. Csatlakozom az elöttem írókhoz, és fennt tartom amit írtam. A gép áramtalanítása semmilyen hátrányt nem okoz. Aki meg silány elemet használ, magára vessen. Amúgy a legkisebb gond, ha netán lemerül egy ilyen elem. Pár százért vehetsz másikat, és vissza állítod a bios beállításaidat, amit (ha nem vagy láma) lementettél a biosban egy profil alá.
2017. febr. 14. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:

"Amúgy a legkisebb gond, ha netán lemerül egy ilyen elem."

Ismerek olyant aki heti 1-1 alkalommal használja csak, és áramtalanítva tartja a PC -t.

Azt 3 gépet cserélt 5 év alatt, mert mind tönkre ment az állásba (szerinte).

Mikor megnéztem, és kiderült, hogy csak az alaplapi elem merült le, hirtelen lett 2 eladó jó PC -je. :-D

Nem nagy dolgok voltak, 15 -ért el is passzolta, ilyen böngészős, internetezős gépek.

2017. febr. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!