Netezésre is használjátok a Gamer gépet vagy arra van külön másik?
Már miért kellene külön gép? És miért ne lehetne egy "gamer" gépem netezni?
Olyan esetben megértem hogy ha van valakinek laptop akkor kényelmesebb ágyból netezgetni, de azért szerintem az emberek nagy része örül hogy egy jó gépre össze tud spórolni, nem hogy külön fenntartani egyet feleslegesen.
Bár nekem van 2 gépem, de az egyik egy elég lassú laptop, akkor miért azzal szenvednék, mikor itt egy gyors asztali, nagyobb monitorral?
Főleg hogy ha valaki játszik, 90%-át torrentről, meg innen onnan szedi le, vagy magához a játékhoz is net kell, akkor megint felesleges +1 gép.
Én azért szoktam laptopon filmezni, netezni, mert a másik gépen melózok, és egy renderelés 100%-on hajtja a processzort, így esélytelen mellette bármit csinálni. Olyanra gondoltam, hogy lenne egy melós gépem, és azt megpróbálnám nem teleszemetelni, de csak játék tök felesleges külön gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!