Milyen Laptopot ajánlanátok max.130 000 HUF-ért?
Szeretnék laptopot venni, újat.
A lényeg, hogy a RAM 3 GB legyen és a HDD legalább 240, továbbá Windows XP rendszer telepíthető legyen rá. Nem nagyon játszom rajta, DVD-ket nézek max. De azért a VGA se matuzsálemkori legyen. :)
Ezek a gépek megérik az árukat?
MSI CR610X-028XHU notebook
CPU: AMD Athlon II Dual-Core M 300 2Ghz,
RAM: 3 GB
DVD-író, VGA: ATI Mobility Radeon HD4200 256 MB
wifi, 1,3 MP webkamera, HDMI
2 év garancia
120 000 HUF
------------------------
ASUS X5DIJ-SX319D notebook
CPU: Intel Celeron Dual-Core T3100, 1,9 GHz
VGA: Intel GMA X4500
RAM: 3 GB
HDD: 320 GB
webkamera, wifi, BGN kártyaolvasó, DVD-író, Altec Lansing + SRS
2 év garancia
+ hangszóró
125 000 HUF
Véleményket, tanácsokat várok.
Szerintem ilyen árfekvésben ez az egyik legjobb választás: [link]
Csak ajánlani tudom a Lenovo márkát, nagyon megbízható, Fujitsu-t meg Toshiba-t semmiképp ne vegyél.
Nekem Fujitsu is volt már, és semmi problémám nem volt vele, szerelőt a mai napig nem látott még, mert nem volt probléma vele. Most 3 éves. Egy éve van másnál. Azt csak azért adtam el, mert "kinőttem". :)
Az általam írt gépeket milyennek találod?
Az MSI-t használom, bár én 104e Ft-ért vettem az Extreme Digital-nál. Nem melegszik, halk, nem annyira tükrös a képernyő ami nekem kifejezetten tetszik. Így nem a szomszéd világító ablakát látom filmnézés közben.
A kártya gyors, elbánik lazán az 1080p-s HD videókkal is.
A touchpadja kicsit furcsa, azt nem is szeretem. De a többi oké.
Első vagyok:
Az általad felsoroltak közül szerintem az MSI-t válaszd, erősebb a processzor+ a VGA is erősebb, az Intel nem valami jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!