Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Laptopot ajánlanátok...

Milyen Laptopot ajánlanátok max.130 000 HUF-ért?

Figyelt kérdés

Szeretnék laptopot venni, újat.

A lényeg, hogy a RAM 3 GB legyen és a HDD legalább 240, továbbá Windows XP rendszer telepíthető legyen rá. Nem nagyon játszom rajta, DVD-ket nézek max. De azért a VGA se matuzsálemkori legyen. :)

Ezek a gépek megérik az árukat?

MSI CR610X-028XHU notebook

CPU: AMD Athlon II Dual-Core M 300 2Ghz,

RAM: 3 GB

DVD-író, VGA: ATI Mobility Radeon HD4200 256 MB

wifi, 1,3 MP webkamera, HDMI

2 év garancia

120 000 HUF

------------------------

ASUS X5DIJ-SX319D notebook

CPU: Intel Celeron Dual-Core T3100, 1,9 GHz

VGA: Intel GMA X4500

RAM: 3 GB

HDD: 320 GB

webkamera, wifi, BGN kártyaolvasó, DVD-író, Altec Lansing + SRS

2 év garancia

+ hangszóró

125 000 HUF

Véleményket, tanácsokat várok.

2010. máj. 7. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen árfekvésben ez az egyik legjobb választás: [link]

Csak ajánlani tudom a Lenovo márkát, nagyon megbízható, Fujitsu-t meg Toshiba-t semmiképp ne vegyél.

2010. máj. 7. 22:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem Fujitsu is volt már, és semmi problémám nem volt vele, szerelőt a mai napig nem látott még, mert nem volt probléma vele. Most 3 éves. Egy éve van másnál. Azt csak azért adtam el, mert "kinőttem". :)

Az általam írt gépeket milyennek találod?

2010. máj. 7. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Az MSI-t használom, bár én 104e Ft-ért vettem az Extreme Digital-nál. Nem melegszik, halk, nem annyira tükrös a képernyő ami nekem kifejezetten tetszik. Így nem a szomszéd világító ablakát látom filmnézés közben.

A kártya gyors, elbánik lazán az 1080p-s HD videókkal is.

A touchpadja kicsit furcsa, azt nem is szeretem. De a többi oké.

2010. máj. 7. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Az általad felsoroltak közül szerintem az MSI-t válaszd, erősebb a processzor+ a VGA is erősebb, az Intel nem valami jó

2010. máj. 7. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem msi van és tök jó csak 149000 be került
2010. máj. 8. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nekem ugyanolyan van, mint amit az első belinkelt. 120000 ft-ért vettem, 2 év garis, nagyon meg vagyok vele elégedve. Erős gép, és az aksi is elmegy 3-4 órát simán. Az előző Fujitsu-Siemens volt, 5-6 éves, rokonom használja, annak se volt még baja, és még mindig teljesen jó.
2010. máj. 8. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
ha e közül a 2 közül választasz akkor mindenképp a msi-t proci ezerszer jobb meg a vga is az igazi vga az nvidia vagy ati persze van olyan integrált nvidia vagy ati aminél erősebb ez a gma x4500 de egy rendes kártyánál nem. apáméba x3100 volt onnan tudom mekkora fos ezek az intel "videókártyák"
2010. júl. 6. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan rosszak azok, csak abszolút nem játékra vannak. Amúgy meg a 2. laptop egy fos mert Celeron CPU van benne, az Athlon II meg valami isten hozzá képest.
2010. aug. 14. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!