Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gamer szék miben másabb...

A gamer szék miben másabb mint egy sima irodai?

Figyelt kérdés
lehet hülyeség amit kérdezek de egy sima irodai ergonomikus jól párnázott szék már 30 tól is kapható de gamer széket nem láttam még 50 en alatt? mi a különbség? gamer székben jobban lövök bf1 ben vagy ilyesmi?
2017. febr. 7. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Attól, hogy rajta van a gémör matrica.

Semmi előnyt nem ad, csak ha már minden gamer, akkor legyen ez is.

Szimplán kagylós szék, ami autós ülésre hasonlít, de egy normálisabb szövet irodai szék veri röhögve (én pl minőségi tömör fa széken üldögélek és csodálatos módon amióta ezen ülök nem fáj a hátam).

2017. febr. 7. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Ha egész nap\éjjel benne döglesz akkor sem fáj tőle a segged, párnázott a kezed\nyakad\hátad, és a szivacs is rendszerint sokkal tovább bírja mint az említett 30 ezres irodai székeké. Kb 3 perc google után kideríthetted volna ezeket.
2017. febr. 7. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Semmi különbség nincs a kettő között. Csak már megint fennakadtak az emberek a gamer szón. Minden majom pistike azt hiszi, hogy a székgyártás kőkorszaki szinten van és nem készítenek kényelmes széket. Elvégre csak a világ fele végez irodai munkát, ahol néhol napi 12 órát ülnek. Hát de nem is várhatunk el mást, az összes pistike azt hiszi, hogy csak olyan szék létezik, mint az iskolapad, fából készül és kényelmetlen. De nem baj, ki kell szolgálni a gamer pistikéket, mert a gamer pistike széke JOBB, mint eddig bármelyik szék a világon.
2017. febr. 7. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Én egy autó oldaltámaszos sport ülését hegesztettem fel egy kiszuperált irodai lábra.Hidd el hogy nincs az a gamer meg irodai szék ami azt a kényelmet adná mint ez.Gondolom hasonlót nyújt a gamer szék de csak hasonlót.
2017. febr. 7. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Abba még nem gondoltál bele, hogy esetleg okkal kerül egy szék 500 dollárba, pistike..? Először talán csücsülj rá egyre, aztán majd utána hangoztasd az igazad. Hogy megér-e ennyit megint más kérdés, de ne viccelődjünk kérem, hogy a pcsába ne lenne égbekiáltó különbség egy 10-30-50-80 ezres(netán még drágább) szék között?

2017. febr. 7. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
#5, Meg szep hogy okkal kerul annyiba, ha van olyan hulye aki ennyit kiad erte, akkor jo okuk van arra hogy 500 dolcsit kerjenek erte.
2017. febr. 7. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Igen, a kingston hyperx cloud modelljei is azért kerülnek 2-szer annyiba, mint a fizikailag ugyanolyan Takstar Pro 80 / hi2050, mert jobban szól. Ja. Meg azért kerül az S340 razer edition 2-szer annyiba, mint a sima, mert annyival többet tud. Ja. H110M Gaming is azért kerül másfélszer annyiba, mint a H110M provd-plus, mert a vörös szín miatt gyorsabb lesz. Ja. A coca cola is azért kerül 400-ba, mert egészégesebb, mint a riválisai. Ja.

Nem kell a rizsa. 'Először talán csücsülj rá egyre, aztán majd utána hangoztasd az igazad.' De előtte konzultálj egy marketingszakemberrel.

2017. febr. 7. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
96%

Én csak a DXRacer termékeit ismerem, de azokról csak a legjobbakat tudom mondani. 205 cm magas vagyok, és 130 kiló, alattam minden szék megadja magát, pedig nem ugrálok rajtuk. 50 ezrestől a 200 ezresig, kommersztől a márkásig próbáltam jó pár fajtát, de hiába. A görgők eltörnek, a gázrugó összecsuklik, a hintaszerkezet elromlik, stb. A cégemnél is igyekszem a legjobbat adni a lányoknak, de mégis fáj a hátuk-derekuk a legjobb ergonomikus irodai széken is.

Van egy dagadt amerikai barátom, megkérdeztem, ő min ül? DXRacer Tank series. Nosza, berendeltem egyet, és láss csodát! Ennél kényelmesebb székem még sosem volt. Ráadásul csupa acél, alumínium, semmi lötyögő műanyag izé. Egy hónapig teszteltem, aztán gondoltam egyet, bevittem az irodába, odaadtam a csajoknak, hogy próbálják ki. Ki sem akartak szállni belőle. Berendeltem nekik a szolidabb RW szériából, azóta semmi baja a hátuknak. Egy év telt el, és a DX székeink még mindig hibátlanok.

2017. febr. 8. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!