Ez a SONY headset mennyire ad minőségi hangzást android telefonnal használnám SONY MDR-XB70AP?
Bár most le leszek pontozva a sok FAN miatt, de nem érdekel.
Ha nem egy 500 Ft -os kínai füles, hanem egy viszonylag jobb kb. ~3 ezer Ft -tól, nem igen van különbség, hangzás terén.
De még azt se mondanám, hogy sokkal strapabíróbbak.
Vettem már olyan Silver Line -t (kínai kacat), ami 1/5 -be került mint a Sony amit pótolnom kellet.
Hangzás területén semmi különbség nem volt, talán kicsit hangosabb volt a Silver.
Mikrofonja meg jobb mint a Sony -jé...
Úgy hogy rá is dupláztam, és vettem egyet a notebook -hoz is. :-)
Ott viszont kicsit gáz, mert szoftveresen csökkentenem kellet minden hangerőt 10% -alá, mert kiszakítja a dobhártyám. :-D
Kihagytad a Beats -ot. :-)
Bár ez Apple leány vállat, azért olyan Q drága. :-D
Ők gyártják az iPhone 7 -hez a vezeték nélküli füleseket is.
Pedig van olyan jó mint a Sony, strapabíróságban jobb is.
Bár tény, hogy divat márka és a marketing miatt szépen szorozzák az árukat.
Szerintem ez drasztikusan mellé ment teszt!
AKG ott van, de a sokkal jobb és régebb óta piacon lévő Japán AKAI pedig sehol.
De még az amcsi "Audio-Technica" is top -ban van, közbe majdnem a Tesco -s "Technica" -val van egyszinten. xD
Bár az AKAI megérdemli, hogy nem került listába.
A TV -jük amit piacra dobtak, szörnyű hangzás ügyileg, pont ugyan az a doboz hangja van mint az összes többi LCD TV -nek.
És egy olyan nagy márka mint ők, akik lassan 1 évszázada foglalkoznak, elektromos hangszerek, erősítők gyártásával, szégyen az a doboz hang ott.
Hangzás, anyag minőség, tartósság szempontjából a kért külön gyártó terméke közel azonos.
Csak ahogy az Apple -nek, úgy ennek is jó az Amerikai marketingje.
"Inkább olcsóbb divat termék", olcsóbb mert Beats -hez képest olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!