Mit gondoltok erről a konfigról? Leginkább játékra, de képszerkesztéshez (photoshop) és videóvágáshoz (sony vegas) is használnám.
Processzor: i7 7700K
Alaplap: Asus Z270F
RAM: Corsair Vengeance 3000MHz 16gb LED
Videókártya: Asus STRIX 1080 8GB
HDD: Western Digital 1TB Black 7200rpm (játékok
HDD2: Western Digital 3TB Green 5400rpm (egyéb dolgok)
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
Processzorhűtés: Corsair H110i vagy Corsair H115i
Ház: Corsair 780T
Táp: Corsair rm650x
Nagyon jó gép, gratulálok hozzá.
#2-es. Olcsóbb alaplapot egy ilyen proci mellé? Szerintem nem azért vesz valaki K-s tuning procit, hogy pont egy gagyibb alaplap visszafogja a teljesítményt és a tuning lehetőségeket.
Először is: ilyen "egybe" vízhűtés szinte sosem a legjobb választás, ugyanannyi ventillátorod lesz rajta, mint egy léghűtőn de a pumpa szükségszerűen eggyel több mozgó alkatrész, több zaj.
Ahányszor ezt látom nekem az jut eszembe hogy jó húsz éve mennyi rengeteg pénzt tapsoltam el PC-re, volt nekem NexGen 686 alaplapom, Ark Logic videókártyám, hajaj. Talán érdemes lenne meggondolni, hogy milyen ár-érték arányban vannak a dolgok. Például, ha nem 4K felbontásban akarsz játszani, akkor az 1080 nagyon nem éri meg. A 7600K és a 7700K között elenyésző a teljesítménykülönbség [link] árban kevésbé. És így tovább... tudom, ünneprontó vagyok, de talán érdemes egy negyvenen felüli vén f sz nyavajgását is meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!