Szerintetek mi lehet baj (egér görgő probléma)?
Figyelt kérdés
Találkozott-e már valaki olyan hibával, hogy az egérgörgő egyik nap még működik, másik nap pedig ha görgetek akkor vagy fel vagy le ugrál pl: egy weboldal amit lefelé szeretnék vinni akkor felugrik görgetés közben.
1 hónapos egérről van szó, próbáltam azt, hogy kikapcsolok olyan programot amit azután telepítettem mikor már ilyen volt. Próbáltam tiszta rendszerindítással is, de semmi.
Valaki tud ebben segíteni, amúgy egy ASUS Cerberus egérről lenne szó.
Köszönöm a segítségeket előre is!
2017. febr. 4. 20:36
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogyha görgetek pl. lefele, akkor valamikor megáll görgetés közben, máskor pedig az ellenkezőjét nem lefele hanem felfele görget.
2017. febr. 4. 21:03
2/5 anonim válasza:
Mivel 1 hónapos remélhetőleg garis.
3/5 A kérdező kommentje:
Az lesz lehetséges, csak ha ki lehet kerülni, akkor nem vinném feltétlenül vissza, ja és mivan akkor ha a másiknak is ugyanennyi idő után előjön ugyanez a hibája? :)
2017. febr. 4. 22:11
4/5 Panda Péter válasza:
elromlott az enkóder benne. cserélhető/javítható, ha találsz szakembert aki foglalkozik ilyesmivel, de ha garis, akkor legegyszerűbb azon keresztül elintézni. megjavulni magától nem fog, az tuti.
5/5 anonim válasza:
akkor addig kell visszavinni, amíg egyet ki nem fogsz és jó lesz :)
ebben az esetben inkább a jók közül fogtál ki rosszat, nem fordítva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!