Egér görgő probléma?
Figyelt kérdés
Vettem egy Modecom MC-M5 egeret
kép: [link]
5 gombos usb-s gamer egér 2400dpi-vel a lényeg az lenne, hogy a gépemen (win xp sp3) a görgő nem működik ezt mivel tudnám megoldani? Ez azért is furcsa mert a billentyűm Kolink KBV8 [link] hiba nélkül működik? Mivel lehetne megoldani a problémát? Sok helyen olvastam, hogy szoftveres hiba, de mit csináljak vele, hogy működjön?
2016. márc. 15. 15:09
1/3 anonim válasza:
Van drivere? Fel lett telepítve normálisan, ha igen akkor belehet állítani, hogy mi mit csináljon rajta a gpmbok közül és állítsd be a görgőre, hogy görgessen, valamint lehet, hogy a görgetés van kicsire állítva.
2/3 anonim válasza:
gamer egér :D ez tetszett :D
próbálj meg egy drivert telepíteni(ha egyáltalán van winxp-re) bár a driver hiányának azért görgetésnél nem kéne megérződnie.. de lehet csak rosszat fogtál ki.. jó lenne egy másik gépen is kipróbálni
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben amint tudom kipróbálom 1 másik gépen. Hát drivert azt magátol telepítette mivel cd-t nem kaptam hozzá, de a billentyűhöz igen, de körül nézek hátha találok, de linket azért küldenél?
2016. márc. 15. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!