Lenne egy olyan problémám, hogy semmilyen egér görgője sem működik a laptopomon. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Először azt gondoltam, hogy biztos az egér romlott el, és nem foglalkoztam vele, de aztán kipróbáltam egy második egeret, aztán egy harmadikat, és egyiken se működött a görgő. Az első egeremet átvittem bátyámhoz, hogy próbálja már ki, és nála működött.2013. okt. 19. 19:30
1/1 Mr. V. válasza:
Ne csak bedugj egy egeret, hanem állíts is be! Az XP alatt az vezérlőpult egér menüjében tudod állítani a görgőt és a gombokat, de pl. sok egérnek saját drivere van, mert akár 5 gomb is van rajta és minden funkció csak a driver után elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!