Windows 10-hez hdd javító program ami nem trialos, olyat hol találok?
Van egy asztali dvr-em, és azon az asztalon teszünk veszünk, nos ezt a ténykedést a hdd nem szereti a dvr csipogni is szokott, még a legkisebb koppintásokra is.
A dvr szektorhiba ellenőrzője szerint hibás, ám más programmal vizsgálva semmi hiba nincs, viszont a dvr nem megy vele.
Gondoltam a hdd regeneratorral átnézetem és kijavíttatom a szektorhibákat de nem igazán futott a rendszeremen.
Szval lehet nem is annyira hibás a hdd csak az asztali drv finnyás.
De azért jó lenne egy fullos hdd regenerator vagy hasonló tudású program w10-re.
Nem tudod kijavítani. Ez a program, és az ehhez hasonló programok a fizikai hibákkal nem nagyon tudnak mit kezdeni, sőt sanszos, hogy még a meglévők mellé rak egy párat :(
Ezzel a programmal kellene ránézni, hogy mit mutat, milyen állapotban van:
Ha itt rendben van, nem éri meg gyötörni.
Igen tudom, de nem volt helye eddig, de már átrendeztem a környezetét meg mindent, már jó helyen van ill lesz.
EaseUs Partition Masterrel nézetem át 94% és full hiba mentes, pc-be tuti jó fog lenni! Kösz a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!