Nyomtató illesztő-program?
Figyelt kérdés
Üdvv az lenne a kérdésem, hogy van egy régi nyomtatóm ami csodálatosan működött eddig mivel XP-t használtam de most idén átálltam a windows 7-re viszont nincs hozzá driver, legalább is a cd-me ami volt nem fut win 7-en. Ezt meg lehet oldani valahogy? KOmpatibilitás beállitás vagy valami? Vagy kuka? :S2017. febr. 2. 20:10
1/16 anonim válasza:
internet mire való? google
nyomtatód márkája tipusa illesztőprogram win 7
2/16 anonim válasza:
3/16 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam de semmi.
HP deskjet 3900 support windows 7 driver download
3900 as deskjet bocsi nem írtam. Nincs csak xp-ig driver :S
2017. febr. 2. 21:11
5/16 A kérdező kommentje:
Ez valami driverdoc.exe-t akar feltelepíteni nem a nyomtatót :) Azt hiszem lehetetlent kérek, nem fog XP-nél újabb rendszeren futni.
2017. febr. 2. 21:36
6/16 anonim válasza:
Az ilyen driver varázsló programokat messzire kerüld!
Több kárt okoznak mint hasznot!
Nem lehetetlen amit kérsz, csak kicsit macerás, mert tényleg nagyon-nagyon régi nyomtató.
Nyers általános drivert van hozzá amit fel is raktam neked ide: [link]
Letöltöd, kicsomagolod, és benne van képekkel hogyan tudod telepíteni.
7/16 A kérdező kommentje:
Wow ez zseniális. Igaz a betöltést nem értettem, hogy oda akkor a 3 INF file közül melyiket kell betenni össze vissza kattingtattam de most jó, sikerült nyomtatnom :D Köszi Tibor!
2017. febr. 3. 13:15
8/16 anonim válasza:
3 inf -ből szinte bármelyik jó.
minimális eltérés, ha az egyikkel nem menne ott a másik. :-)
9/16 anonim válasza:
most néztem meg ez milyen nyomtató...nekem is ilyen volt anno 2004ben :D
10/16 A kérdező kommentje:
H.Tibor87 Köszi az elsőt választottam úgy tűnik működik :D kösziköszi
indianimpera: Én 2003-ban vettem most lett 14 éves
2017. febr. 3. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!