Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem jó a nyomtató?

Miért nem jó a nyomtató?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egyik nap tesóm a hátsó Usbnél elrontott valamit. Nem ismerte fel se az egeret se semmit. Azóta nem nyomtat a nyomtató. Win8-on még jó volt, de win7-en nem akar nyomtatni. Scennelni scennel és fénymásol is. Felraktam az eredeti drivert, gép felismeri meg minden. De egyszerűen nem nyomtat... A festék alig van benne. Viszont, így is legalább a lapot be kellene vennie. Egy szóval a lapot sem veszi be. HP deskjet 1050A Mi lehet a gond?

2016. ápr. 14. 13:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt le hagytam hogy ha nyomtatni akarok. Akkor egyből a függőben lévők közé dobja.
2016. ápr. 14. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Scennel és fénymásol, igen mert ez akkor is működne, ha nem csatlakozna a géphez, így a nyomtató jó.

Jelenleg sem ismer fel semmit az USB? Szóval bedugsz egy másik eszközt abba az USB csatlakozóba, működik az eszköz?

Ha nem akkor meg is van a probléma.

Próbáltad már beállítani alapértelmezett nyomtatónak a tied, lehet elállítódott.

Vagy próbáld előre bedugni a nyomtatót, ha van előlapi USB csatlakozó.

2016. ápr. 14. 13:46
 3/5 Lajos54 ***** válasza:
Ha tisztázódott az USB dolog, a gép felismeri a nyomtatót, alapértelmezettként is be van állítva (vagy ki van választva) és még mindig nem nyomtat, nézd meg a nyomtató beállításai között (jobb egér, tulajdonságok) hogy nincs-e véletlenül felfüggesztve a nyomtatás. HP nyomtatónál gyakran előfordul, ha valahol rossz helyre kattint a felhasználó. Ilyenkor a "Nyomtatás felfüggesztése" sor előtt van egy pipa, azt ki kell venni.
2016. ápr. 14. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Teszteltem az Usb-et. A telefont tölti hogy szóval gond nincs velük... Ki van választva alapértelmezetként. A nyomtatás felfüggesztésénél pedig nincs pipa. Viszont, rá megyek hogy eszk. nyomtat. És ott van a Hp deskjetnél egy sárga felkiáltó jel. Próbáltam hiba elháritást, azt írta hogy sikeresen megtörtént. De azóta sem jó...:/
2016. ápr. 14. 17:57
 5/5 Lajos54 ***** válasza:
A sárga felkiáltójel azt jelenti, hogy nincs telepítve a MEGFELELŐ driver.
2016. ápr. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!