Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Biztonságos ez az oldal?

Biztonságos ez az oldal?

Figyelt kérdés

Van egy régi notebook-om és win10-es drivert keresek hozzá. A gyártó oldalán csak Vista driverek vannak.

Erről az oldalról letöltöttem egy újabb verziónak kiírt drivert, de nem tudom, hogy jó ötlet-e lefuttatni, mert nem tudom, hogy mennyire megbízható ez az oldal >>

[link]

2017. jan. 28. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én a gyártók honlapjáról ollóznám össze őket. Például a hangvezérlődet a Realtek oldaláról tölteném le, stb.
2017. jan. 28. 22:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a Vista driverekkel is jól megy a rendszer. Annyi a gond, hogy ha leállítom a gépet és újra bekapcsolom, akkor a képernyőn nem jeleníti meg a bejelentkezési felületet, csak akkor ha újraindítom a gépet. Tehát csak leállítás után van ilyen apróbb gond vele, amúgy tökéletesen működik rajta a win 10 hanggal, wifivel mindennel. És arra gondoltam, hogy a videókártya drivere nem elég friss neki és azért teszi ezt leállítás után... Vagy mert a BIOS-t kellene frissítenem.. még talán az lehet.
2017. jan. 28. 22:00
 3/11 A kérdező kommentje:
A hivatalos oldalról töltöttem le 3 drivert: videó, hang, wifi << ezek jól mennek valóban. Mondom igazából a fent említett kis probléma van csak.
2017. jan. 28. 22:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a videó drivere miatt van ez, vagy mert a bios nem elég friss és az alaplapnál vmit nem érzékel bootoláskor... Bár lehet hogy a win10 már másképp csinálja ezt is mint egykor az XP és lehet, hogy a BIOS-hoz nincs is köze ennek. Mondjuk amikor telepítettem a video drivert, akkor igaz, hogy a képernyő felbontást jól beállította, viszont az ATI telepítője nem futott végig teljesen. Kb. 70%-nál megállt a telepítő csíkja és nem ment tovább hiába vártam.
2017. jan. 28. 22:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez az ATI Catalyst install manager, ami telepíti a video drivert... na ez a telepítő-kezelő nem 100%-ban futott végig, hanem megakadt kb. 70%-nál a zöld kis csíkja telepítéskor és hiába vártam hosszasan, nem ment onnan tovább.
2017. jan. 28. 22:08
 6/11 A kérdező kommentje:
De a képernyő felbontást beállította ettől függetlenül helyesen. Meg nekem az a fura, hogy újraindítom és akkor már az üdvözlő képernyő (ahova a jelszót beírod felhasználóként) azt is hibátlanul behozza és megjeleníti. Szal csak leállítás után van problémája. Ezért gyanakszom a BIOS-ra. Mert elvileg egy driver vagy megjelenít, vagy nem. Itt meg újraindítás után hibátlanul megjelenít, csak leállításból való indításkor nem. Ezért gyanakodtam BIOS-ra...
2017. jan. 28. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek\Rendszerbeállítások\"gyors rendszerindítás bekapcsolása" elől vedd ki a pipát, valószínüleg megoldja a gondot. Biosban előtte alapértelmezettre visszaállítanám az energiamegtakarítással kapcsolatos fület (ha van) ill. próbáld meg frissíteni a chipset drivert ill. feltenni az esetleges enegrgia gazdálkodási szoftvereket.
2017. jan. 28. 23:20
 8/11 Hominida ***** válasza:
A driverscape az eddigi tapasztalataim szerint rendben van.
2017. jan. 29. 00:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Nálam a BIOS-ban van olyan, hogy QuickBootMode [enabled], de ha ezt kikapcsolom, akkor elvileg nem engedi majd azt, hogy pendrive-ról indítsak programokat. Vagy nem így van?
2017. jan. 29. 13:54
 10/11 A kérdező kommentje:

[link]

Innen letöltöttem a chipset-et, lefuttattam és telepítéskor hibaüzenetet dobott ki.

2017. jan. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!