Lehetséges-e TP-Link routernél, hogy egyszerre két SSID sugározzon. Egy külön, saját wifit, illetve egy távolabbi router jelét erősítve?
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 14:04
2/5 anonim 

válasza:

Rengeteg TP-Link router van. Talán van ilyen is, talán nincs. A szokásos, otthoni használatra vett 4-6 ezer forintos routerek biztosan nem tudnak ilyet.
3/5 A kérdező kommentje:
Ok, akkor konkretizáljunk: TP-Link WR1043ND
2017. jan. 31. 14:40
4/5 anonim 

válasza:

Ez sima otthoni router, beletartozik abba, amit írtam. Nem tudsz vele ilyet, vegyél egy külön repeatert.
5/5 P.O.C. 

válasza:

Gyári firmware -el nem lehet, de erre a típusra lehet telepíteni OpenWrt -t, azzal biztos meg lehet oldani valahogy.
Én is használtam már egy 841ND -t jelismétlésre. Ez alapján állítottam be: https://www.youtube.com/watch?v=3rbsh2zxPnk
De a te igényed komplikáltabb.
Itt érdeklődj, oda nagyobb koponyák járnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!