UPC modemnél hogyan lehet a wifit letiltani? Ha saját wifi routert akarok használni, és ne zavarjon be, meg ne fogyasszon áramot, stb.
Szia !
Nem tudom beléptél-e már a modemed weblapjára de,akkor Címsorba beírod 192.168.0.1 Enter,ha a gyári beállítások még nincsenek átírva admin,admin,Vezeték nélküli hálózat fül, és ott vagy engedélyezed,vagy nem.
Érdemes a Modem illv.a Router gyári beállításokat átírni,a felhasználói nevedhez is jó hosszú jelszót válassz.
Más felhasználok Mac-címét tiltsad le,vagy csak a Tiedet engedélyezzed.
Maximum WPA Security (63 characters/504 bits)
Wireless Network watcher nem igényel telepítés,van magyarosítás is a letöltési oldalon
Wifi használatakor nekem ez a proram mindig bekapcsolva van WirelessMon prof. *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Még valami.
Én kétszer is kihívtam a UPC-t ,hogy szerintem lopják a wifit,szerintük persze nem,erre tanácsolták iktassak be egy másik wifi készüléket,így szereltem vissza a TP-Linket. Javaslatuk szerint, menjen mind a kettő wifi ,mert a UPC Technicolor TC7200-nak
a ’’ szórása,, úgyis csak pár méter………
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!