Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újracsomagolt laptopot szerint...

Újracsomagolt laptopot szerintetek megéri venni, vagy inkább kerülendő?

Figyelt kérdés

[link]

Konkrétan ezen akadt meg a szemem, gyanúsan jó árban van, ugyanakkor, ha nincs baja, akkor nagyon jó lenne...

Szerintetek?

2017. jan. 30. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
én is használtat vettem, fél év garanciával, nem bántam meg.
2017. jan. 31. 00:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Elvileg az újracsomagolt nem használt, hanem olyan aminek megsérült a doboza és másikba lett áttéve, nem?
2017. jan. 31. 00:31
 3/6 Derwer ***** válasza:
100%

Első laptopom egy HP volt renew-os programból. (Üzleti széria)

Nálam 4 évet, majd öcsémnél 2 évet szolgált ki. Most is megvan még csak persze teljesen elavult.

2017. jan. 31. 07:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#2: vagy rovid hasznalat utan visszavitte a vevo.
2017. jan. 31. 07:34
 5/6 anonim ***** válasza:

a refurbished sokmindent jelenthet de általában keveset használt vagy kis hibával visszaküldött újszerű gép, amit tip-top állapotba hoznak és kedvezményes áron eladnak.

[link] itt több év garanciával adják némelyiket, azt hiszem én is itt vettem.

2017. jan. 31. 16:06
 6/6 anonim válasza:
Ez most 2024-ben olyan, hogy valami hibája van amit csak hozzáértő vesz észre aki vissza is küldi. Nem javítanak rajta semmit hanem újracsomagolják, valakinél majd ott marad. Gratula Asus hungary
szept. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!