Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyen laptopot honnan tudnék...

Ilyen laptopot honnan tudnék szerezni? (rózsaszín sony vaio, olyan 4 évvel ezelőtt árulták)

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó.Néztem vaterán,ebayen,sok helyen de nem találok.Hol lenne még érdemes próbálkozni?

2017. jan. 30. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Dr. Szöszi? :D

Inkább vegyél egy normális laptopot és tegyél a fedlapjára egy neked tetsző képet.

2017. jan. 30. 16:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Se szőke nem vagyok se lány :D Konkrétan erre van szükségem amúgy.Tesómé (volt),véletlen összetörtem és szereznem kell egy másikat.
2017. jan. 30. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyezz ki tesóddal hogy szerzel neki egy normális gépet.

Hogy törted össze? Csak a burkolat tört el, vagy kimúlt az egész gép?

2017. jan. 31. 08:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Volt olyan zseniális hogy a fotel mellett hagyta a földön a nappaliban,én meg ráléptem.És persze az én hibám,mert nézzek a lábam elé.Kampó az egésznek,rögtön láttam hogy kuka,de azért elvittem szervízbe,ott csak megerősítettek hogy keresztet lehet vetni rá.Annyiban hajlandó engedni tesóm,hogy neki mindegy csak babarózsaszín legyen.Az a baj hogy nem sok rózsaszín laptop van,és azok is olyan régi fajták hogy sehol nem lehet kapni (amit eltörtem az az egyik,van még az asus eee pc,ezt a kettőt sehol nem találom,meg van még valami Koreában kapható samsung notebook 9 lite de az marha drága ebayen).A frissebb modellek közül meg csak az asus zenbook és a macbook van rózsaszínben,de ezek mind 300 ezer + os tételek.Arra is gondoltam hogy veszek egy fehéret és átfesttetem de elvileg azt nem lehet.
2017. jan. 31. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

"Annyiban hajlandó engedni tesóm,hogy neki mindegy csak babarózsaszín legyen." - Anyám borogass!

Vegyél neki egy ilyet: :D

[link]

Komolyan, ha ennyire csak a szín a fontos, szerintem keríts valami csotrogányt jófogásról. Egy laptopon alapvetően a teljesítményt és az ár/érték arányt kellene nézni.

De amúgy sok helyen vállalnak címkét ragasztani a laptop borítására, egyszerűen választasz egy full rózsaszínt.

2017. jan. 31. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Vegyél bármilyet, és fújd le rózsaszínre!

[link]

2017. jan. 31. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!