Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy hama cs-460 as mikrofo...

Petraab kérdése:

Van egy hama cs-460 as mikrofonom. Bedugom hátul a számítógépbe (a piros/rózsaszín jack dugó részbe) és mikor skypen beszélek egy barátommal nem hall. és nem tudom mi a baja vagy mit tegyek vele hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
a másik számítógépen teljesen jól működött

#mikrofon #Akárhova dugom
2016. máj. 29. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Mielőtt ügyködsz, a hangvezérlő driverében nézd meg, hogy tényleg a mikrofon bemenet van-e állítva arra a jackcsatlakozóhoz
2016. máj. 29. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:
az hogy tudom megnézni? bocsi nem értek annyira a tech dolgokhoz
2016. jún. 4. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugye sokoldalú lehet a probléma.

Vezérlőpult -> hangkategória -> felvételfül és ott az adott eszköz kiválasztásánál (ha egyáltalán felismeri) tudod ellenőrizni, hogy érzékeli-e azt, ha beleszólsz. Ha nem ismeri fel, akkor az eszközzel van baj. Ha felismeri de nem érzékeli, akkor a jackcsatlakozó kiosztásával van a baj. Ha érzékeli azt, hogy beleszólsz, akkor a skypeal van baj.

2016. jún. 4. 14:13
 4/5 A kérdező kommentje:
érzékeli hogy beleszólok de akkor a skypban is érzékelnie kéne nem?
2016. jún. 5. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor skype beállítások között nézelődj. Én nem skylepolok, nem tudom hogy működik.
2016. jún. 5. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!