Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Driver frissítés után a...

Driver frissítés után a windovs 8-1-nél megváltozott az alap fehér szín a legördülő menüknél enyhén rózsaszín lett. Hogyan és hol tudom a szineket visszaállítani alapra?

Figyelt kérdés
Pontosan arra gondolok ha pl az asztalon jobb klick bejön a legördülő menü ami eddig fehér volt most pedig enyhén rózsaszín lett illetve az oldalak beleértve a neten is az oldalak teteje is ilyen lett. Sehol nem találom.hogy hol lehet alapból a színeket állítani. Az asztalon jobb klick személyre szabásnál nincs ilyen lehetőség de máshol sem találom. Köszönöm.
2016. ápr. 21. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Eszközkezelőben állítsd vissza a korábbi drivert.
2016. ápr. 21. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi azt csináltam de nincs olyan funkció ahol az alap szineket lehet állítani. Ha fehérről rózsaszín lett akkor azt valahol csak vissza lehet állítani....de nem találom,hogy hol. Most,,hogy visszaállítottam így jó, de én szerettem volna frissíteni a drivereket.
2016. ápr. 21. 22:09
 3/4 BM-Striker ***** válasza:
Notebook-od van?
2016. ápr. 21. 22:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen Asus laptop 17.col full HD nagyon jó gép de ez a szin kitolt velem,hogy enyhén rózsaszín lett,de visszaraktam a régebbi drivert és így most jó lett. A hivatalos AMD oldalról frissítettem és mégsem lett jó.
2016. ápr. 22. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!