Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC vagy konzol?

PC vagy konzol?

Figyelt kérdés
nos fiaim, itt a világ legfontosabb kérdése (igen, 13 éves vagyok és nincs jobb dolgom). mindenki mondja meg a pontjait miért jobb az egyik, és megbeszéljük!
2017. jan. 29. 18:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha azt is beleszámoljuk, hogy a mai világban már egyébként is kötelezőnek vehető egy PC, akkor nem nehéz dönteni. Mert egyszerűbb az irodai PC-be még +40 ezres videokártyát rászánni, mint venni egy különálló konzolt.
2017. jan. 30. 12:21
 22/24 A kérdező kommentje:
itthon egyszerűen lehetetlen 85-95k-ból gamer gépet összerakni, de ha kicsit kinézünk akkor látjuk ha 350 dolcsi egy ps4, akkor 350-ért jobb pct lehet összerakni mint a ps4.
2017. jan. 31. 15:44
 23/24 rezy89 válasza:
Hasonló árban nem lehet olyan erős gépet összehozni mint egy Ps4, nem tudom honnan veszik sokan a hülyeségeket... Meg ugye egy pc nem csak egy prociból és egy videókártyából áll, és nem a monitorra gondolok pluszban, mert konzolhoz is kell tv. 2 éve van ps4-em, Store-ban szoktak lenni jó leárazások, viszont én jó ideje már csak lemezes játékokkal foglalkozom, tele van a használt piac eladó gammákkal, olykor minimális bukással szoktam cserélgetni őket, valamikor meg én járok jól. Pc-n szinte nincs is ilyen lehetőség, úgy hogy az sem állja meg a helyét hogy drága a játék, max annak aki mindent első naposan akar megkaparintani. Azon meg, hogy lowon jobban futnak a gammák az ordas hülyeség, ezen jót röhögtem. Ha a képfrissítésre érti a delikvens akkor még igaza is lehet pár esetben, de a grafika medium szinten van az alap Ps-en is. (meg egyáltalán milyen árú/teljesítményű géppel hasonlítgatjuk :O)A felhasználhatóság nyilván a pc-nek kedvez ezt nem vitatom, de játékra számomra jobb a Ps4.
2017. febr. 12. 14:08
 24/24 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=ZLxiwA1mZwM

Pedig teljes mértékben úgy van megcsinálva, hogy ps4-be beleépített APU ne fossa magát össze, az a videovezérlő nem képes nagy grafikát magából kinyomni.

2017. febr. 12. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!