PC vagy konzol?
PC
- olcsóbb
- ingyen játék (torrent)
- sokkal több mindenre lehet használni, pl.: netezés, videó renderelés, programozás stb.
- fejleszthető
- szebb a grafika játékoknál, nincs FPS korlát, akár 4K felbontás
- tudsz játszani akár 20 éves játékokkal is
- egér+bill. sokkal pontosabb irányítást tesz lehetővé, nem beszélve arról, ha gépelni akarsz
- játékokat lehet modolni
Most hirtelen ezek jutottak az eszembe, de még sok előnye van akármilyen konzollal szemben.
Most tényleg azt hoztad fel a PC előnyének, hogy "torrent".
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy (mittomén) Ford kisbuszt vegyél, mert ha bankot rabolsz, akkor több zsák pénz fér a csomagtartójába.
(Igen, tudom, hogy nem egy szint a kettő : torrent-bakrablás, de ez volt a legszemléletesebb példa ami az eszembe jutott)
"- egér+bill. sokkal pontosabb irányítást tesz lehetővé"
Én azt vettem észre, hogy ez belső nézetnél valóban így van, de sok külső nézetes játéknál meg - amiket kontrollerre optimalizálnak - valóságos rémálom.
PC.
Személyre szabbhatóbb, több dologra használhatod, olcsóbb játékok, illetve torrenten is majdnem mindenféle játékot letudsz szedni próbára, 60FPS (ha jól tudom a ps4 fps záras, így ez előny a pc-nek, de csak akkor ha komolyabb konfig.)
Háránya: drágább.
Ár: Ha egy ps4 árából akarsz venni egy gépet, akkor inkább felejtsd el. Olyankor jobban járnál a konzollal.
120k-ból minőségi
G4560, rx460 gépet össze lehet rakni.
Playstation legolcsóbb helyen 85k, de lehet máshol 95k is.
Megvan mindkettőnek előnye, hátránya. Mindenki döntse el neki melyik kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!