Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC vagy konzol?

PC vagy konzol?

Figyelt kérdés
nos fiaim, itt a világ legfontosabb kérdése (igen, 13 éves vagyok és nincs jobb dolgom). mindenki mondja meg a pontjait miért jobb az egyik, és megbeszéljük!
2017. jan. 29. 18:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szebben fut. Nem hiszem, hogy te mindkettőn szoktál játszani.
2017. jan. 29. 19:30
 12/24 anonim ***** válasza:
#8: Ez így értelmezhetetlen, mert minden játéknál mást jelent a "low" beállítás.
2017. jan. 29. 20:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Minden játéknál ugyanazt jelenti az alacsony grafikai beállítás. Azt jelenti, hogy alacsonyra van állítva a grafikai részletesség.
2017. jan. 29. 20:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Konkretan a jatszani kivant cimeken mulik. Mmo/mmorpg-k miatt minden szempontbol Pc az en valasztasom.
2017. jan. 29. 21:12
 15/24 anonim ***** válasza:
Szia,nekem mindkettő van.Ha nem értesz a gépekhez és kisebb a keret akkor egyértelműen konzol,mert bödugot bekapcsolod updatel oszt uccu neki.Ha a gépekhez nem értesz akkor valószínűleg előre összerakottat veszel ahol nagyon könnyen becsapják az embert.PC természetesen jobb de bonyolultabb összehozni mint egy konzolt.Szerintem PC.
2017. jan. 29. 21:21
 16/24 Trevor. ***** válasza:

PC

- olcsóbb

- ingyen játék (torrent)

- sokkal több mindenre lehet használni, pl.: netezés, videó renderelés, programozás stb.

- fejleszthető

- szebb a grafika játékoknál, nincs FPS korlát, akár 4K felbontás

- tudsz játszani akár 20 éves játékokkal is

- egér+bill. sokkal pontosabb irányítást tesz lehetővé, nem beszélve arról, ha gépelni akarsz

- játékokat lehet modolni

Most hirtelen ezek jutottak az eszembe, de még sok előnye van akármilyen konzollal szemben.

2017. jan. 29. 21:28
 17/24 nemma ***** válasza:

Most tényleg azt hoztad fel a PC előnyének, hogy "torrent".

Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy (mittomén) Ford kisbuszt vegyél, mert ha bankot rabolsz, akkor több zsák pénz fér a csomagtartójába.

(Igen, tudom, hogy nem egy szint a kettő : torrent-bakrablás, de ez volt a legszemléletesebb példa ami az eszembe jutott)

2017. jan. 30. 02:14
 18/24 anonim ***** válasza:

"- egér+bill. sokkal pontosabb irányítást tesz lehetővé"

Én azt vettem észre, hogy ez belső nézetnél valóban így van, de sok külső nézetes játéknál meg - amiket kontrollerre optimalizálnak - valóságos rémálom.

2017. jan. 30. 04:57
 19/24 anonim ***** válasza:

PC.

Személyre szabbhatóbb, több dologra használhatod, olcsóbb játékok, illetve torrenten is majdnem mindenféle játékot letudsz szedni próbára, 60FPS (ha jól tudom a ps4 fps záras, így ez előny a pc-nek, de csak akkor ha komolyabb konfig.)

Háránya: drágább.

Ár: Ha egy ps4 árából akarsz venni egy gépet, akkor inkább felejtsd el. Olyankor jobban járnál a konzollal.

2017. jan. 30. 11:40
 20/24 anonim ***** válasza:

120k-ból minőségi

G4560, rx460 gépet össze lehet rakni.

Playstation legolcsóbb helyen 85k, de lehet máshol 95k is.

Megvan mindkettőnek előnye, hátránya. Mindenki döntse el neki melyik kell.

2017. jan. 30. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!