Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Én lennék csak az aki aki...

Én lennék csak az aki aki sajnál kiadni egy PC/konzol játékért 15 ezret vagy még annál is többet?

Figyelt kérdés

Én pl steamre vagy konzolra nagyon ritkán szoktam venni játékokat. Általában megvárom hogy legyen valami akció és akkor. Konzol esetében meg használtan vásárolok.

Én valahogy úgy vagyok vele, hogy 8-10 ezer forint bőven elég lenne amit elkérnek egy játékért.

Ti hogy vagytok ezzel ?

2017. jan. 18. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
nem te vagy az egyetlen. Manapság nincs is olyan játék ami többet érne 10 ezernél de hát ez van. Tudják hogy megveszik így is a nagy címeket ezért nem kérnek kevesebbet .
2017. jan. 18. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Én se adok annyit ki érte.

Legalábbis eddig csak olyan játékot vettem meg amire tényleg szükségem volt.

Másrészt szoktak jó játékokat is ingyen adni,én kivárós vagy és megvárom.(DiRT Showdown is így lett)

2017. jan. 18. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

én is mindig megvárom, míg lemegy egy játéknak az ára..

mindig az jut eszembe, hogy 15 ezerből 8gb ddr4 ram is kijön, vagy 40 liter üzemanyag.

én egy játékért max 6 ezret adok. most pl. BF1-re várok, Just Cause 3-ra, GTAV-re, Forza Horizon 3-ra. csak ami hirtelen eszembe jutott.

poén az, hogy gtav már "régi" játék, mégis 10 ezer..

apám szokta mondani: semmi se drága, csak az átlagember nem keres eleget. igaza van.

2017. jan. 18. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
En steam learazasokkor, illetve a humble bundlerol vasarolok, kb 6 korul mar kegveszem oket. Nyilvan nem kell rogton megvenni mindent
2017. jan. 18. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!