Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI Afterburnerben mindent...

MSI Afterburnerben mindent maxra húzok?

Figyelt kérdés
Kicsit félek nem fog tönkremenni a gépem vagy ilyesmi? GTX 950-em van amúgy

2017. jan. 29. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Hallod....

Szerintem torold le a windows-t is....

2017. jan. 29. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Pls normális válaszokat :)
2017. jan. 29. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Neked inkabb nem kellene ilyen valaszokat adni...

Toroljed csak le szepen az MSI-t mert a vegen apad kiuti a fejed a fuleid kozul mert elcsesztel egy 40 ezres vga-t rossz tap eseten meg az egesz gepet....

2017. jan. 29. 14:39
 4/8 A kérdező kommentje:
23 évesen már nem apám veszi a cuccaimat :) amugy nemtom miért jó ez nektek hogyha valaki nem ért valamihez le kell ordítani a fejét...
2017. jan. 29. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem ordítom le, csak tudod nem egyszer elugattuk már itt az ilyen dolgokat, sőt, nincs is lényegében új kérdés már a topicban mert ugyan azokat kérdezgetitek kb 2-6 hetes kihagyásokkal...

De mintha nem lenne ott nálad is jobb fent egy olyan, hogy "keress!".

Szépen bepötyögöd, hogy miről szeretnél tudni és máris kidob vagy 100 oldalnyi kérdést azzal kapcsolatban...

De ha tudsz olvasni a soraim között akkor a második válaszomból láthatod, hogy mi történik ha ilyen tudás szinttel esel neki az MSI-nek...

Első körben ajánlom a prohardver-t olvasgatni, azután ha értesz angolul akkor YT-n tuningról nézegess tutorialt és ha megérted mit magyaráznak akkor máris megvagy...

Innentől meg itt kell csak kutatnod Magyar "földön", hogy mikre kell még odafigyelni ha esetleg angolul nem érted meg.

2017. jan. 29. 15:07
 6/8 Trevor. ***** válasza:
Le kell tesztelni apró lépésekben (néhány 10 MHz), hogy mennyit bír. Ha hibákat produkál játék vagy akár csak desktop alatt, akkor vissza kell venni. Semmit se húzz egyből maxra.
2017. jan. 29. 16:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Ok. de egyszer felhúztam mindent maxra, de csak egy pillanatra (nem is játszottam úgy) utána reseteltem. Attól lehet baja? Csak mert addig a GTA V stabilan tartotta a 60 fps-est majdnem maxon mostmeg alig döcög el 30-al....
2017. jan. 29. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Youtube-n keress rá arra hogy GTX 950 overclock. Ki fog dobni egy pár videót és ott látni fogod, hogy mennyire érdemes feltolni. Azért maxra semmiképp :)
2017. jan. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!