Amint belépek a játékba pár perc után az fps elkezd droppolni elég durván, megnéztem Afterburnerben, hogy mivan és a GPU Usage le esik az is elég durván. Mit tegyek, hogy ne csinálja? (Többi lent)
Na... szóval belépek egy játékba pl Cs:Go-ba akkor pár perc múlva elkezd droppolni az fps-em és Afterburner azt mutatja, hogy a GPU Usage durván droppol. De ezt csinálja Unturned, Heroes & Generals, Paladins, AC 3 -ban is. De! World Of Tanks-ben nem! Na ez a durva. :D Már csináltam mindent amit írtak, vagy mutattak videókban de semmi. Szóval most jöttem hozzátok hátha volt valakinek is ilyen és sikerült meg csinálnia. :D
Gépem: Processzor: AMD Fx 8150
Videokártya: Nvidia GTX 970
Alaplap: ASRock 970 Pro3 R2.0
Táp: Approx APP800PS 800W
Ha kell még valami nyugodtan írjatok! :)
Előre is köszi a válaszokat! :)
Be Quiet Pure Power 9 500W
Ez 19k körül kapható. Illetve vegyél egy hűtőt is, ha nem tuningolsz, akkor LC-CC-95, ami kb. 3,5k, ha tuningolod is, akkor LC-CC-120, ami kb. 6k.
Illetve nézd meg játék közben, minden ventid pörög-e (pl. gpu). Hőmérsékleteket is ki tudod íratni az afterburnerrel (cpu,gpu).
15 ezerért a Chieftec CPS 550S jó választás.
Be Quiet Pure Power 9 500W
Ez a táp kell neked, árukeresőn rá tudsz keresni, vagy árgépen, hol a legolcsóbb + szállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!