Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amint belépek a játékba pár...

Hoaz0417 kérdése:

Amint belépek a játékba pár perc után az fps elkezd droppolni elég durván, megnéztem Afterburnerben, hogy mivan és a GPU Usage le esik az is elég durván. Mit tegyek, hogy ne csinálja? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Na... szóval belépek egy játékba pl Cs:Go-ba akkor pár perc múlva elkezd droppolni az fps-em és Afterburner azt mutatja, hogy a GPU Usage durván droppol. De ezt csinálja Unturned, Heroes & Generals, Paladins, AC 3 -ban is. De! World Of Tanks-ben nem! Na ez a durva. :D Már csináltam mindent amit írtak, vagy mutattak videókban de semmi. Szóval most jöttem hozzátok hátha volt valakinek is ilyen és sikerült meg csinálnia. :D

Gépem: Processzor: AMD Fx 8150

Videokártya: Nvidia GTX 970

Alaplap: ASRock 970 Pro3 R2.0

Táp: Approx APP800PS 800W

Ha kell még valami nyugodtan írjatok! :)

Előre is köszi a válaszokat! :)

2016. dec. 24. 23:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nyomd be a LinX-et; Memory legalább 2560/3072-re legyen állítva. Majd nyisd meg a HWiNFO nevű programot (miközben fut a LinX) és nézd a processzor órajelét. Ha a minimum nagyon kevés - ergo throttlingol a proci és visszadobálja az órajelet, akkor nagy valószínűséggel a lapod gagyi, hűtetlen VRM része miatt van ez. (Normális proci hűtőd gondolom van).

Megoldás: lapcsere, de inkább platformcsere...

2017. febr. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!