Jól állítottam össze a gépem? (Nem, nem költök rá többet! )
Alaplap - ASROCK H110M-DGS
Processzor - INTEL Core i5-6400 2.70GHz
Memória - HyperX 2x4GB FURY DDR4 2133MHz
Videókártya - Manli GTX1060 3GB Gallardo
Merevlemez - WD Blue 1TB 64MB
Ház - ZALMAN R1 fekete
Táp - FSP HYPER 500
#18.Na mennyit is fogyaszt az R9 290X?
Talán az egyik legtöbbet fogyasztó VGA,gondolom a CPU is OC-va van.Ez meg a mi válaszunkat támasztja alá...
#19.
Valóban jó állja a sarat,de a CX450m mindenképpen jobb választás mert újabb és fejlettebb.
Érdemes megnézni még egy összehasonlítás mégpedig a konkurense ellen.
Én meg a Maxpro-t tartom elég jónak.
#22.Feladta! :D
Régen láttam ennyi hülyeséget...
21
Néztem, ez a maxpro számokban hasonló, árban hajszállal több, viszont hangosabb, így inkább az S8, ami egyébként szintén frissnek számít, talán 1 éve jött ki.
23
Ja :) Csak a felszínt kapizsgálja, gondolja a gyártó biztos nem véletlenül írja oda hogy 500W, akkor mindenki más hülye, aki kisebbet mond. (persze hogy okosabbak ők, de a hülyék nyelvén kell kommunikálniuk, hogy iménti fiatal kappan is megértse).
Nyilván az 500W ajánlás is teljesen értelmetlen, azt kéne odaírni, hogy 12V ágon pl. x Amper szükséges hozzá.
Akkor a mezei USER, akinek fingja nincs róla, elkezdené nézegetni a tápon a matricákat és meglepve tapasztalná, hogy a HKC USP5550 550W tápegység ugyanakkora teljesítmény leadására képes az oldalán lévő matrica szerint 12V-on, mint egy Be Quiet Pure Power L8 300W. Akkor most hogy is van ez? Egyforma erősek? Papíron, én mégis inkább bíznám utóbbira ugyanazt a konfigot.
Akkor nem fogyna ennyi "nagyteljesítményű" lufi táp.
#26.Ez így van,de jelenleg divat a "számcsata"ami jó marketing fogás mind addig amíg el nem füstöl a gép.:D
Mondjuk egy ilyen táp gyorsan elintézné:
Hát igen :)
És ezen rajt van kb. 10-20% árrés kiskereskedői, talán ugyanennyi nagykereskedői, ÁFA, gyártó haszon, akkor mennyiből hozták ki a tápot? :D
És ez is 400W-os persze :)
Amúgy érdemes az áruker toplistáját megnézni:
Konkrétan az Elite Power jobbnak számít mint az RMX.:D
Illetve még az IArena is felkerült a listára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!