Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használtan számítógép alkatrés...

Használtan számítógép alkatrészt venni?

Figyelt kérdés
Az emberekben, hogy van annyi bizalom, hogy ezt megtegyék? Hogyha garanciás is, az sem mindenre vonatkozik... (Pl. megáztatták)
2017. jan. 20. 05:11
 1/6 anonim ***** válasza:

3 használt monitorom volt, ebből egy 17-es LG elromlott két hétre, a másik kettő még műxik szépen egy HP és egy 19-es LG.Vettem ddr1-es memóriákat többet is és tökéletesek.

A kulcsa az hogy utána kell nézni a manusnak ki is ő? mennyire megbízható? már amit mi megtudunk nézni nyilván.

A hardveraprón pl nagyon jó megbízható emberek vannak, a vatera és teszveszen meg ott az értékelés, a jófogás na az már gáz meg a fész.

2017. jan. 20. 05:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a HA-n szoktam üzletelgetni. Minden további nélkül vettem már procit, memóriát, alaplapot is. Meg kell nézni az értékelést és pontosan le kell egyeztetni minden részletet. Akkor nagy baj nem lehet. Ha nyűglődik, vagy nagyon nem tetszik valami,akkor nem üzletelünk. De nem volt még baj.

A bizalom az egy dolog. A másik, hogy pl. egy I5-ön fogsz egy 20K-t a bolti árhoz képest, amit utána bármire elkölthetsz.

2017. jan. 20. 06:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam minimum kipróbáltatom előtte és ellenőrzöm a pozitív/negatív értékeléseit. Azzal már elég biztosra lehet menni.
2017. jan. 20. 07:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem merném. 2-3 év garit szoktak adni ezekre a cuccokra és amilyen mázlista vagyok, mindig a garancia után 1-2 hónapra megy tönkre. Ha már használtam mondjuk 1 éve nála volt, akkor nálam legjobb esetben is 1 évig fog működni.
2017. jan. 20. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Hardveraprón lehet találni megbízható eladókat, tőlük lehet venni.

Persze nem mindegy, hogy mit veszel. Procit nyugodtan, mert az nemigen megy tönkre. Memóriát is, mert azt meg könnyű tesztelni. Alaplapot és HDD-t viszont necces, mert nehéz letesztelni, hogy tényleg minden rendben van-e vele. Bár HDD-nél ott van a SMART, de az nem tuti biztos.

2017. jan. 20. 09:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Használtan bármit veszel, rizikós, és a csomagküldés csak hatványozza a dolgot. Eddig viszont nem futottam bele hibás termékbe, és amit én adtam el, az sem kapott negatív véleményt.

Érthető okokból az ember nem szeret, nem tud felelősséget vállalni azért, ami kikerül a kezéből, én legfeljebb akkor adok garanciát, ha én teszem be a vevő gépébe, de még az is bizonytalan, hogy nem piszkálják.

2017. jan. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!