Monitort szabad használtan venni?
Szabad, csak ne legyen túl öreg(ha 2-3 éves akkor semmi gond, de az ilyen 5-6 éves darabokat érdemes elkerülni, akkortájt már előjöhetnek problémák).
Az első által linkelt monitort én nem javasolnám, ezt a konkrét típust vettem anno anyámnak(a "mindenből a legolcsóbbat" elv volt érvényben), működését tekintve nincs vele semmi gond, de a színek eléggé el vannak csúszva rajta - nem használhatatlan, vagy ilyesmi, fel sem tűnik ha nem használsz mellette másik monitort, de ettől függetlenül nem ajánlanám senkinek semmilyen célra. Inkább nézz használtan valamit hasonló áron.
1 A kérdéshez nem tudok hozzá szólni, eddig csak CPU-t meg Ramot vásároltam használtan.
2 Hááát #1 nem tudom milyen az a monitor, te használod, nem én, de azért az a 600:1 kontraszt hát... nem lehet valami jó.
Nézzél be minél több számítástechnikai boltba, mivel rengeteg használt monitor van, és nem mindegyik gagyi (sokszor vannak még garanciálisak is). Én is így vettem a bátyámnak monitort. A lényeg, hogy többe menj be, hogy legyen viszonyítási alapod.
25 ezerért lehet venni jót.
Érdemes figyelgetni egyébként az online boltokat is, mivel többször lehet venni bontott, vagy csomagolásában sérült terméket nagyon olcsón. Így 30-40 ezres monitort levisznek simán 25 ezerre. Így lehetne új monitorod is.
Kimenetes monitort? Az derék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!