Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vezeték nélküli billentyűzet...

Vezeték nélküli billentyűzet + egér?

Figyelt kérdés
Tudtok valamit ajánlani 10k alatt?

2017. jan. 17. 01:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#14: "5 ezerért van rendes billentyűzet és rendes egér, nem lehettek ennyire együgyűek és idióták, komolyan! Hogy legalább 2x-es árat adtok ki, és nem veszitek észre, hogy fele ennyiért is van!"

Báttya, nekem a 70 ezres Corsair billentyűzet is aprópénz (van is belőle kettő itthon, egy meg az irodában). Hidd el, tudom, hogy léteznek olcsó termékek is, azt is tudom, milyen hulladékok. Arról nem tehetek, hogy te csóringer vagy, csak ne magyarázd meg nekem, hogy te vagy a bölcs király, amiért filléres sz*rokat használsz. Olyan vagy, mint az ismerőseim, akik oltanak, hogy miért veszek öt évente új autót, tiszta pénzkidobás, bezzeg ők milyen okosak a 15 éves szakadt tragacsaikkal. Közben meg fizetik a devizahitelt, panelban laknak, egy fillér megtakarításuk sincs, de ők oktatnak ki engem, hogy kell bánni a pénzzel.

2017. jan. 18. 11:09
 22/27 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy állítása szerint éveken át, 0-24 a gép előtt rohad, de képtelen arra a termékre 2 ezernél többet kiadni, amit egész életében használ. Vicc.
2017. jan. 18. 11:28
 23/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek, szépen bemutatkoztatok. Ajánlottatok itt 70 ezres egeret+billentyűzetet, meg szövegeltetek egymásnak rendesen. Komolyan. Szégyeljétek magatokat. Aki megteheti, hogy 70 ezerért vegyen egeret+billt, az megveszi és nem fog itt ágálni. Mert leszarja mások "nyomorát". Játékra 3-4 ezerért egér simán megéri. Billentyűzetet meg szintén annyiért vagy kevesebbért. Jaaaaaaaaj.... hogy nem világít? Nem kattog, hogy csak na? Jaj, most mi lesz? Komolyan szánalmasak vagytok. Ajánljatok valamit a kérdezőnek 10 alatt ha tudtok, de ahogy az írásaitokat nézem, még a farkatok méretével sem vagytok tisztában. kis pöc*ingerek.
2017. jan. 18. 11:45
 24/27 anonim ***** válasza:
Na, ezért mennyi mínuszt kapok :) Ki a föst érdekel? A véleményem ugyanaz. Sok a kis pöc*inger aki a saját véleményét helyezi előtérbe, pedig élt vagy 14-16 évet.
2017. jan. 18. 11:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Milyen nyomor? Aki 0-24 tolja a witchert az nem él nyomorban. Másrészt mint mondtuk, olcsó billentyűzet roppant kényelmetlen, nem lehet produktív munkát vele végezni. Kár azokért pénzt kiadni. Ahogy mondtam, minimum egy SK8825, ez alá nem kéne adni.

De ha olyan nagy nyomorban élsz akkor lehet nem itt kéne 'válaszokat' osztogatnod.

2017. jan. 18. 11:49
 26/27 anonim ***** válasza:
#25: Hagyd, ő is egy a 21-es kommentben említett "savanyú a szőlő" emberek közül. Haragszik az életére, ezért mindenki, aki jobban él, mint ő, az csakis kisp*csű, 14-16 éves, szánalmas nyominger lehet. Roppantul érett, felnőtt viselkedés, nemde?
2017. jan. 18. 11:57
 27/27 A kérdező kommentje:

"Báttya, nekem a 70 ezres Corsair billentyűzet is aprópénz (van is belőle kettő itthon, egy meg az irodában). Hidd el, tudom, hogy léteznek olcsó termékek is, azt is tudom, milyen hulladékok."

Gondolom te se tudod, miért kapod a pénzt, az csak úgy "jön", vagy mindig csak "volt".

A világban gondolnak egyébként mindenkire, épp ezért van 70ezerért is billentyű, de még 600 ezerért is, hogy mindenki megtalálja azt, amire neki valóban "szüksége" van, így húzzák le a pénzt mindenkiről :)

Nem, nem savanyú a szőlő, én nem engedhetek meg magamnak 70 ezres billentyűket, ettől még nem irigyellek :)

Az új autók vásárlásában egyetértünk, bár azt hozzáteszem, nem biztos, hogy a 15 éves tragacs használata döntés kérdése. Azt épp elég fenntartani.

Te az értékvesztést fizeted és a drága szervizeket, ők meg javíttatják és alig van értékvesztés.

[link]

Egy ilyet vettem már legalább 4 éve, vagy több, hibátlan. Előtte vagy 5 évig valami Trust egerem volt, ami aztán elkezdett duplán kattintani ezért cseréltem erre. Addig viszont nekem tökéletesen megfelelt, ahogy a mostani is.

Ezt a vezeték nélküli kombót szeretném egy nagyrészt internet/multimédiára használt géphez használni, mivel Unokaöcsém elkérte tőlem az addig használt egeret

[link] , amit ajándékba kaptam egy msi laphoz. Azzal sem volt egyébként semmi probléma, kivéve, hogy rohadt idegesítően nagy fénnyel világított. A billentyűbe pedig (ami szintén ilyen 5-6k-s volt és évek óta működött gond nélkül) a gyerek ezt azt már beleöntött és ideje azt is cserélni, ezért gondoltam, hogy akkor legyen már vezeték nélküli is, kicsit kényelmesebb a vezetékek hiánya miatt.

Billentyűnél annyi lenne fontos, hogy magyar kiosztás (teljes méretű enter gombbal, nem mint a képeken), és lehetőleg ne legyen hangos, ha lenne 3 visszajelző led, az se gond. Egér pedig nagy méretű legyen, 2 gomb + görgő + 2 oldalsó gomb az előre/vissza navigáláshoz pl. netezéskor. Ennyi.

2017. jan. 19. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!