Vezeték nélküli billentyűzet + egér?
Figyelt kérdés
Tudtok valamit ajánlani 10k alatt?2017. jan. 17. 01:33
12/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még annyi, hogy szeretem, ha az egér nagy. Nehéz választani sajnos.
Illetve melyik csatlakozás a jobb, bluetooth vagy USB vevő?
2017. jan. 17. 09:18
13/27 anonim válasza:
Panda Peti: Ok akkor storno :)
14/27 anonim válasza:
5 ezerért van rendes billentyűzet és rendes egér, nem lehettek ennyire együgyűek és idióták, komolyan! Hogy legalább 2x-es árat adtok ki, és nem veszitek észre, hogy fele ennyiért is van!
15/27 anonim válasza:
Ja, a barátnőmnek egy 2 ezres billentyűzete van, 1 év után annyira eldeformálódtak a gombok, hogy írni nem lehet rajta normálisan. A jelek is lekoptak és borzasztóan hangos. Nekem 10 ezres lenovo billentyűzetem van 5 éve és azóta is ugyanolyan, mint új korában, kényelmesebb is. Attól még nem lesz jobb valami, hogy olcsóbb.
16/27 Panda Péter válasza:
jah, a traban is olcsóbb mint egy wv golf, de mégse azt ajánlanád, ha van pénz a golfra is.
az átlag membránosok amúgy 1-2 év alatt "frankón" felkeményednek, szóval egyikkel sem érdemes túl sokra tervezni. persze a mechanikus meg sajnos nagyon drága.
17/27 anonim válasza:
Nekem 5 ezres egerem és billentyűzetem van (összesen 5 ezer a kettő!!!!), és évek óta nyúzom 0-24-ben, nincs olyan hibája, amit ti említettetek, mert tökéletes!! Na, de aki hülye, az haljon meg! :D
18/27 anonim válasza:
Ja, csak a nevén nem tudod megnevezni a gyereket, annyira zseniális vásárló vagy.
19/27 anonim válasza:
Mi vvvaaaan???? Te most provokálsz?!
20/27 Panda Péter válasza:
néha el is felejtem miért utálom ezt az oldalt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!