Asus cerberus megéri az árát? Van olyan fejes, ami hasonló árkategóriában jobb? Akinek megvan, mi a véleménye?
Nekem a kérdésben szereplő fülesem van. Saját tapasztalatok:
Hangerőre,hangminőségre, mélyhang kiemelésre nincs panaszom.
Külső zajokat remekül szűri, semmi sem jön át a külvilágból, lehet a játékra koncentrálni.
Ts-ben tisztán értenek, és én is tisztán hallok mindent. (megfelelő beállítások mellett persze, de azt majd kitapasztalod)
A kábel hossza megfelelő. A kábelen a hangerő szabályozó kerülhetett volna kicsit lejebb, de is csak megszokás kérdése.
A hangerő szabályozóban is van beépített mikrofon, de ha a jackdugós mikrofon csatlakoztatva van, akkor letiltásra kerül.
Egy kisebb hátrány:
A füles nem állítható fejméretre fixen, hanem van benne egy gumi, ami rászorítja a fejedre. Fél óra- óra elteltével, ha nem jól raktad fel a fejedre, elkezd szorítani. Itt is ki kell tapasztalni azt a pozíciót, ami a legkényelmesebb. Onnantól már órákon át el lehet viselni. Nem vészes. Ezt ne úgy értelmezd, hogy szétnyomja a fejed, hanem úgy, hogy utánna kell igazgatni és akkor nem lesz kényelmetlen.
WARNING: Ez saját vélemény! Nekem tökéletesen megfelel, de mivel különbözőek vagyunk lehet, hogy neked nem.
Olvass teszteket és nézz szét a neten vélemények után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!