Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyikre építkezzek? I5 4460...

Melyikre építkezzek? I5 4460 vagy FX8350?

Figyelt kérdés
Egyiket se vettem még meg. A kérdésem az lenne hogy melyikre érdemes befektetni és miért ?
2017. jan. 6. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az i5-öt venném.

Előnyök:

-minden mai játékra elegendő

-intel

-jobban teljesít

2017. jan. 6. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:
A 8350 lassan 5 éves lesz, és már akkor sem tudta tartani a lépést a második generációs intelekkel(kivétel munka(~sok magot használó programok) alatt, de ma már ez az előny sincs meg - mondjuk nincsenek akkora lemaradásban mint ahogy sokan beállítják). Szóval jelenleg mindenképp i5. Ha nem sürgős, akkor érdemes várni egy kicsit, elvileg márciusig be kell esniük az új amd prociknak, ha a hírek igazak az árazásról és a teljesítményről akkor kimondottan jó világ lesz(a leggyengébb is 4 mag 8 szállal érkezik, _elvben_ i3 áron - az órajel persze kérdéses, de a jelenlegi i3\i5 vonalat előreláthatólag gond nélkül kivégzi).
2017. jan. 6. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:

4460. De inkább használtan jobban megéri. Jó kis proci, én is nyüstölöm, egy darabig biztosan okés lesz.

Nem tudom mennyit szánsz rá, de teljesen újonnan a skylake platform előremutatóbb volna.

2017. jan. 6. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!