Melyikre váltsak gtx 1060 vagy gtx 1070?
Figyelt kérdés
Jelenlegi konfigom: FX8350 4GHz proci, gigabyte GA990XA UD3 alaplap, MSI R9 270X 2Gb vga, 8Gb ram, chieftec CTG 750W táp. 1080p-ben játszom és nem tervezek legalább 5évig felbontást növelni mivel új a monitor. Az új játékok miatt kellene. Battlefield 1, CoD Infinite Warfare, Watch dogs 2, Mafia 3, de jobban élvezném a GTA 5, BF4-et is :) ...Jó lenne ha három évig nem lenne gondom a játékokkal. Nem fogja le procim vagy az alaplapom az 1070 teljesítményét? Köszönöm a segítséget.2016. aug. 11. 16:00
1/20 3 napos mákos lecsó válasza:
FullHD-hoz elég combos az 1060.
2/20 anonim válasza:
Az alaplap,CPU rendben van,a táp OC-ra nem alkalmas így lehet egy kis limit a CPU részről.Ehhez én inkább 1050-t vagy RX 470-t tennék,bár a jelenlegi VGA-d mindenre elég így inkább én platform-ot cserélnék a helyedben.
3/20 anonim válasza:
1080-ra elég lesz az 1060 is szerintem.
4/20 anonim válasza:
Én a 1070-et venném. Jóval erősebb a 1060-nál, és a későbbiekben is elegendő lesz. Időt nem lehet megmondani meddig, de biztos, hogy tovább mint a 1060.
5/20 A kérdező kommentje:
A tápom 85+ nem lenne elég OC-ra? Milyen játékra való tartós intel proci+alaplapot ajánlasz ésszerű kereteken belül? Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
2016. aug. 11. 16:15
6/20 anonim válasza:
ha a pénz nem akadály akkor a gtx 1070 -et is veheted. Biztos adnak ki játékot ami majd ki tudja használni. Aki zavar hogy 100 fps helyett 200 van annak javaslok egy szemüveget.
7/20 anonim válasza:
Írj egy keretet.
A CTG széria kis fogyasztású PC-be való,OC-ra egyszerűen nem alkalmas mert nincs benne megfelelő védelem illetve nem tudná megfelelően leadni a feszt.
8/20 A kérdező kommentje:
Hát számoljuk akkor, hogy az MSI gtx 1070 ARMOR-t veszem. Az 150k. Mondjuk alaplap procira szánok még 100-120-at max. de tápot nem cserélek, egyrészt nem szoktam húzni a dolgokat másrészt meg elég még egyenlőre :) Köszi
2016. aug. 11. 16:24
9/20 anonim válasza:
GTX1070 WQHD kártya, full HD-ra pénzkidobás. GTX1060-t tervezték Full HD-ra és 1070-nel nem vennél észre teljesítményjavulást ilyen felbontáson.
5 év után (amikor tervezel monitorcserét), addigra meg két generáció is kijön, így csak kidobod a pénzt az ablakon. Mivel a videokártyák elavulási ideje a legrövidebb, ezért ezekkel SOHA nem szabad hosszútávra tervezni.
10/20 A kérdező kommentje:
Jó hát ne tervezzek hosszú távra, de akkor most mit csináljak ne upgradeljek? Azt meg nem lehet, még a 2éves gta-t se tudom közepesnél jobb minőségben játszani. Ezzel most mit akartál mondani? Két generáció alatt meg kijön 20 féle játék amivel akarnék játszani, de nem tudok. Akkor szerinted itt mi a megoldás?
2016. aug. 11. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!