Meszes1991 kérdése:
Ti melyiket vennétek, illetve melyikre alapoznátok PC-teket? -Intel Core i3-2120 3.3GHz 28.100. - -AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 21.980. -
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 17:33
2/7 Dongaben válasza:
Én az Intelt venném, mert tudom, mire (És mivel...) használnám. Ha te is tudod, mire kell, akkor kapsz használható választ...
3/7 anonim válasza:
2. generációs i3-ra már nem érdemes alapozni, mert a hozzácsapott alaplapok egy vagyonba kerülhetnek miközben ilyen régi processzorok kevésbé optimalizáltak. Akkor már inkább 6. generációs i3-at (vagy akár pentiumot) vennék.
4/7 anonim válasza:
Ennyit egyikre sem költenék. Ezek nem olyan proccok, amikre hosszú távon gépet alapozna az ember. Ez inkább a "most épp nincs pénzem jobbra" kategória, amiben sztem új konfigot összevadászni rossz választás. Akkor veszek inkább használtan egy kész gépet.
5/7 anonim válasza:
Használt i3 2xxx 15 ezer körül megy hardveraprón, vagy akár vehetnél i5 2xxx-et is 30 ezer körül. Mellé egy H61-es lapot újonnan aztán kész. Nekem ASRock H61M-VG4 lapom van egy i5 2500-zal. Legolcsóbb, eléggé gagyi lap de támogatja a 2. és 3. generációs i7-es procikat is szóval nekem teljes mértékben megfelel.
Vagy a másik lehetőség, amit én megfontolnék a helyedben az egy Pentium G3258 + H81/B85-ös lap. Kezdésnek jó kis proci, tuningolni is lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Már terveztem a G3258-al csak olvastam/mondtak minden félét,hogy lutri az,hogy milyen procit kapok abból lehet,hogy csak 3.5Ghz-ra fogom tudni húzni lehet,hogy 4,9Ghz-ig aztán egy nagyon jó hűtő is kell akkor hozzá ami minimum 10k és így már 30k-ból meg sem állt a proci .....Aztán le mondtam róla valamiért.Olcsón szeretnék egy jó gépet össze tenni lehetőleg új alkatrészekből de pár dolog használt lesz benne az tuti,de ne tartson az örökké valóságig,és ne is egy rakás papír nehezék legyen belőle :D
2016. febr. 22. 18:35
7/7 anonim válasza:
Sokak H81-es lapban, gyári hűtővel is elértek 4GHz feletti eredményeket. Egyik ismerősömnek ideiglenesen volt G3258-as procija és gyári hűtővel 4.2GHz-n járatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!