Megéri lecserélni a Z3 Compactot Z5 Compactra?
Hát nekem Z3C-ém nem volt, de Z5C-ém igen. Most is az van, azon is írok. Pill. és bemásolom máshonnan az egyik válaszom.
És respect, hogy nem tömegtelót akarsz.
Most használom 9 hónapja és abszolút meg vagyok vele elégedve.
Haladjunk először kívülről. Gyönyörű telefon, a tapintása is szép, nem vékonyka elég masszív,de szerintem elegáns. Többszöri leejtés után is ép. A kijelzője szép képet mutat, még minimális fényerőn is. A hangszórója jó, szép hangja van, kihozza a magas és mély hangokat is, a max hangerő egy kisebb hifivel is felér. Más se panaszkodott eddigi, hogy ne hallott volna. A teló gyors. Nagyon. Melegszik-e? Nem hazudok, igen. De egyáltalán nem zavaró és ez is csak huzamosabb használat után (ilyenkor is gyorsan teszi a dolgát). A kamerája abszolút nyerő. Gyors (sokszor használom ezt a szót, mert igaz), éles. Az elő- és hátlapi is. A videók is jók. Sok kreatív és manuális funkció van. Az akksija nagyon jól bírja. Én egész nap használom (internet (most is), messenger, Viber folyamatosan, de sokat fényképezek és játszok is) és olyan este 9 körül 15%-on van. Szintem ez nagyon korrekt. Másnál simán kibírhat több napot is.
Maga a rendszere is nagyon szimpatikus számomra. Sok egyedi Sony alkalmazás van rá. A biztonság jó rá. Az ujjlenyomat-olvasóra nem lehet panasz, gyors.
Összességében nagyon jó kis (megfelelő méretű) teló, nagyon meg vagyok vele elégedve csak ajánlani tudom.
Köszönöm :D
Nem rossz ez a Z3C sem, azért írtam, hogy megerné e mert ez is a szívemhez nőtt s nem tudom, hogy megéri e lecserélni azért a kis pluszért amit a Z5C nyújthat.
Világ életemben Sony-s voltam ami telefont illeti. Samsungok nem jönnek be, iPhone meg nem fér (s nem is akar beleférni) bele.
X compacton gondolkodtam még mert az is megnyerő de számomra túl "Nokiás" a külseje. Az újabb compactok meg egyáltalán nem. Viszont mindenképp compactot szeretnék a közel (vagy távol) jövőben is s ez az egy olyan ami eddig még elnyerte a tetszésem.
Az igen XD
Köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!