Hülyeség lenne egy játék miatt lecserélni a számítógépemet?
A még újnak számító Battlefield 1 az ami nem biztos hogy szépen futna rajta.
AMD 7850K Proci
RX470 4GB VGA
2x4GB DDR3 1600-as memóriák dual channelbe
Ismerőseim körberöhögtek mikor mondtam , hogy amd-s gépem van. És azt tanácsolták fel se tegyem mert xarul futna. Vagy váltsak intelre. Viszont minden más szépen fut rajta meg kielégíti a vágyaimat. Most ez miatt komolyan érdemes lenne intelre váltani ? Mert ott van a konzol , de arra szintén hőbörögtek , hogy PC-n akkor is szebb a játék. Megjyegyzem a vga-t azt mostanában kaptam páromtól ami tudom lehet picit erős ennek a procinak.
Ti mit javasoltok ?
Igen.
Szard le őket. Ezen a gépen simán fut BF1, főleg DX12-ben.
A10-7850k nem a legerősebb processzor, de gyengének egyáltalán nem mondható. Ha kielégíti ez igényeid, nincs okod lecserélni.
Egyébkén is ha nem sürgős processor csere, éreddem várni a jövő évig vele, mivel a most az AMD bemutatott egy új processzort(Ryzen), ami legalább olyan jó, mint mostani Intel-ek és ez alaposan fel fogja rázni a piacot.
Hát talán ha a teljes piacot nem is, de a highend részlegben az intel elveszti a monopóliumából származó árprémiumot.
A processzornak meg nem sok köze van a videokártyához, a proci kártyától függetlenül kevés bizonyos játékokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!