I5 3570 procit megérné lecserélni i7 3770-re? (többi lent)
Az alaplapom 1155 foglalatú ebbe a legerősebb CPU ami belemegy az az i7 3770.
Megérné erre lecserélni az i5 3570-et?Lenne nagyobb teljesítmény?
Mert a legtöbb játékot 144 hz-en játszom és általába mindig a procim 95% körül fut a vgam csak 70-75%
(r9 280X)
Vagy egy új alaplapot kellene vegyek és abba egy i7 4000 szériás procit?
Keves jatek van ami 2 szalnal tobbet kezel, a 4 szalnal tobbet hasznalo jatekokat pedig kb ket kezeden meg tudod szamolni, sajnos igy, jelenleg semmi hasznod nem lenne ugyanolyan magokkal rendelkezo i7-re valtasbol, csak ha rogzited vagy streameled akkor az stabilabb lesz.
Ha platformot valtasz akkor a jelenlegi generaciora valts, nem sokkal dragabb meg ramcserevel sem (ha eladod oket).
Akkor megéri lecserélni?
Mert igen csgoban a procim 85-90 % on fut és néha beesik 144 fps-ről így is...
Amúgy közben lekellett cserélnem az r9 280x vgam mert tönkrement tehát most gtx 1060 vgam van és a játékoknál maximum 60-70 % át tudja csak kihajtani ez az i5.
Az i7 3770 kitudná a maximumot hozni a 1060-ból?
Ja és btw. bf1 be meg meghal a procim annyira erőlködik xD a vga 55% a pörög a procinak meg 100%...
Tavaly egy I7 3770-t váltottam le i7 3770k-ra, de azon kívül, hogy a k-s verzió magasabb órajelen ketyeg, igazából semmi említésre méltó különbséget nem tapasztaltam. Szóval én is csatlakozom, az előttem szólóhoz, nem éri meg az a pár % gyorsulás."
ekkora f**ágot írni . Eszed az hol van ilyenkor ?
neki egy i5 3570 procija van és ő egy 4 magis i5 proci szeretne váltani nem egy i7 3770 -et egy i7 3770k -ra .. te agyon iskolázott !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!