Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szidják sokan az LC-Powe...

Miért szidják sokan az LC-Power tápokat?

Figyelt kérdés
Nekem egészen pontosan egy LC-Power LC6550 550W-os tápom van több mint 5 éve és semmi baja pedig szinte minden nap használtam a gépet
2017. jan. 1. 23:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, már írták, de valóban abba gondolj bele, hogy oké, neked jó, de attól még nem lesz megbízható.

Végül is ha mondjuk van 100 db táp, amiből 99 hibás és megdöglik, magával rántva a gépet, akkor az az 1 ember, akinek jó volt, szintén kérdezheti, hogy de hát nekem van és nem volt semmi bajom. Attól még mindig a többsége rossz.

Örülj neki, hogy eddig nem volt bajod. De ha valóban biztosra akarsz menni, akkor vagy cseréld vagy amikor gépet cserélsz vegyél olyan tápot, ahol nem kell -a fenti példában mondjuk- 1%-ban lenned, ha nem akarod, hogy megsüljön az egész géped.

2017. jan. 2. 00:22
 12/16 A kérdező kommentje:
2011-ben építettem a konfigot 4 magos amd proci meg egy 9800gt
2017. jan. 2. 00:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Ha gépet fogok cserélni biztos valami minőségibbet választok.
2017. jan. 2. 00:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Elolvastad egyáltalán, amit linkeltek fórumot?

"A limited-run of "LC6550 V2.2" (with a 432W claimed combined 12V power on the label), made by GreatWall. A standard double-forward + group reg unit, w/ APFC. Had a full Teapo complement (plus one Asia'X...), decent heatsinks, a good Young Lin Tech ball bearing fan, solid wiring and a price of just under 30€. It was a viable choice, though there was a potentially better choice in similarly priced Chieftec GPS (vanilla Delta GPS/DPS series) and CTG (Sirtec's HPC-***-G12CS, the same platform used for Silverstone Strider Essential series) models."

2017. jan. 2. 00:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Ugyan ezt le írták már:)

Köszi a válaszokat.

2017. jan. 2. 01:03
 16/16 anonim ***** válasza:
jaj hagyju már teljesen jó az LC power a sok bérkommentelő barom itt fikázza mire fel
2021. jan. 6. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!