Milyen tápot vegyek?
Konfig.:
AMD FX 6300 Black Edition
Sapphire r7 370 Nitro
2*2GB DDR3-as ram
És egy régi Asus alap
A következőkre gondoltam:
Seasonic S12II-520 Bronze
FSP HYPER 600
Chieftec CTG-650-80P
Chieftec Force Series CPS-750S, 80+, 750W
Chieftec CTG-650C, 650W
FSP HYPER M 600, 600W
Chieftec CPS-650S, 650W, 85 PLUS Bronze, ATX 2.3
FSP Raider 650
Ettől függetlenül persze bármi érdekel, csak nem igazán tudok 20k fölé menni. A válaszokat előre is köszönöm. :)

[link] XFX TS 450W, én ezt ajánlanám.
Az általad felsoroltak közül az S12II is teljesen jó, főleg 20k alatt. A többi gyengébb minőségű.
Alternatíva lehet még az Enermax Triathlor Eco 450W, Fractal Design Integra M 450W is.

#2 vagyok
Chieftech véleményem szerint azért megbízhatatlan, mert persze van 1 vagy 2 jobb széria, de a többi kb 20 ezer alatti szinte az összesről láttam már olyat, hogy kattog, zümmö9g, elfüstölt, elromlott, vitte magával a gépet, és bocsi de ha én egy alacsony árkategóriás tápnál azt látom, hogy elromlott, meg vitte magával a gépet, akkor és abban már nem bízok. Persze lehet vitázni, hogy melyik gyárt gagyibbat, mindegyik gyártónak van nagyon rossz termékcsaládja, mint a corsair vs is csak irodába való. De mégis előbb meggondolom, hogy egy fsp-t veszek, mint sem egy chieftech-et. Illetve az új gépembe már corsair-t tettem (cx450m).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!