Milyen tápot vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! sok rágódás után a megspórolt pénzemet szeretném tápegységre költeni. most egy HKC 3430 van benne igen tudom hogy ez milyen táp de amikor ez belekerült még aztsemtudtam mi az a tápegység. Igen fanyargok mert igazából procit meg videókarit szeretnék venni a jövőben de mégis józanésszel ezzel a táppal hülyeség lenne. a mostani configom egy intel core g870 8gb ram,gt730 nemnagyszám ezért szeretnék majd fejleszteni maximum egy i5 és egy gtx 750 re. Ezekkel a szempontokkal légyszives ajánljatok fel nekem egy tápegységet. Legyen halk,és ne alulsó tápegység legyen mert az enyém felül van beépitve ennyi lenne még. az ár az 10 e forint körül lenne. nemtudom hogy ennyiért kaphatok egy elfogadhatót. Válaszotokat előre is köszönöm 17/f2016. nov. 30. 18:15
1/1 anonim válasza:
Én nem nagyon értek az ilyesmihez és ha még nem próbálkoztál, akkor ajánlom a Power Supply Wattage Calculator oldalakat. Pl: [link]
Ilyen oldalakat érdemes nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!