Felnagy Zoltán kérdése:
Video kártya driver hiba?
Figyelt kérdés
A számítógépben lévő asus geforce gt730 2gb gddr-ös kártyának a drivere időnként crashel, utána helyreáll, eddig azt vettem észre a viszonylag nagyobb videokártya igényű játékok teszik ezt, pl böngészés közben még nem volt szerencsém összeomlasztani, a gondot mi okozhatja, már teljesen tanácstalan vagyok(nem hagytam ki csatlakozót, megy a hűtés, jól van csatlakoztatva).2016. dec. 22. 15:40
1/4 anonim válasza:
Általában nem a driver hibája, csak annyiból, hogy a kártya nem jól viselkedik, és a driver ezt nem képes emberi módon lereagálni. Első körben a hőmérsékleteket kéne nézni, különösen akkor, ha passzív kártya. Valószínűleg túlmelegedés okozza.
2/4 A kérdező kommentje:
alapból van rajta gyári hűtés, bár elég picike, de mivel tudnám real time nézni úgy hogy ne kelljen 20x alttabolni a játékból miatta?
2016. dec. 22. 15:51
3/4 A kérdező kommentje:
nem megy 40 fok fölé egyáltalán
2016. dec. 22. 16:26
4/4 A kérdező kommentje:
mostanában a youtube videóknál is nagyon gyakran crashel, akár egy percben többször is(volt 1x rá példa) viszont átlagban 10p, lassan már kártyahibára vagy tápegység hibára tudok gondolni, minden más lehetséges dolgot megcsináltam amit lehetett, és semmi változás
2016. dec. 23. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!