Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a merevlemez jó lesz...

Ez a merevlemez jó lesz adattárolásra?

Figyelt kérdés

Régi gépembe van 1db 1TB WD merevlemez. A HD Sentinel ezt írja:

99% a teljesítmény

Hőm: 48 *C

kondíció: 52 %

Windows XP van rajta de már nem is működik mert nagyon lassú volt rajta a Windows hiába telepítettem újra, most már minden bekapcsolásnál ezt írja lemezolvasási hiba történt. Próbáltam másik sata kábellal is de úgy sem jó. Most jön a lényeg, én ezt a merevlemezt ki akarom szerelni a régi gépemből hogy át rakjam a mostani képembe adattárolásnak. Szerintetek működne vagy inkább dobjam ki?

2016. dec. 21. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Isten őrizzen meg attól, hogy kidobjad, akkor már itt vagyok, kariaji :D

De adattárolásra már ne használd. Jó vele bszakodni, akinek van ideje, szöszölni, megnézni, hol kéne a felületen foltozni, vagy esetleg lehet-e javítani rajta valamit. Szép a WD is, meg szép, hogy 1TB, kár lenne rögtön kukázni.

2016. dec. 21. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
kuka
2016. dec. 21. 15:32
 3/5 nemcso ***** válasza:
Ha lehet nyugdíjazd.
2016. dec. 21. 15:41
 4/5 Gábor_79 ***** válasza:
Le fogja lassítani a rendszert, mert folyamatosan azon agyal majd, hogy nem tudja rendesen üzembe helyezni, meg hibás. Már maga az oprendszer. Kipróbálhatod milyen hatással van, de ne használd.
2016. dec. 21. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Inkább kukázom.

Köszönöm a válaszokat!

2016. dec. 22. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!