Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fontos! Win Vista Home Premium...

Fontos! Win Vista Home Premium 64bit menne ezen a gépen?

Figyelt kérdés

Mert 7-et vagy újabbat nem akarok tenni rá,mert fontos progijaim nem mennek rajta.Lap:Asus-H110-Ma

Proci:I7 6700k

Vga:Gtx-960 4Gb

Ram:Kingston 8Gb

Ddr4

Hdd

Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX

A kérdés hogy hibátlanul elfut,telepítés nem akad meg,lesznek normális driverek hozzá.

2016. dec. 12. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Te most viccelsz, minek vettél ilyen gépet vistának?
2016. dec. 12. 16:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Még nem raktam össze csak tervezem,ezért kérdem.
2016. dec. 12. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez úgy rossz ahogy van

K-s proci alá z-alaplap kell

960 már nem éri meg, 1060-at vegyél

Egyébként kétlem, hogy lennének vista alá driverek

2016. dec. 12. 16:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Miért már nincsenek Vista alá driverek?Három éve még valaki Xp is rakott hasonlóan erős gépre. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

És miért ne tudná kihasználni,ha azt az Xp is kitudta?

2016. dec. 12. 19:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Természetesen Sp2vel telepíteném?
2016. dec. 12. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Vista bácsi nagyon ügyes, mondjuk nekem XP bácsi nagyobb haverom volt. Már már nagyon megöregedtek, telefont nem nagyon használnak, ezért nagyon ritkán találkozunk, de néha még fontosabb alkalmakkor igen. Akkor is mindig a főbb probléma az, hogy az ilyen alkalmakkor általában megjelenik a 12.1 éves unokájuk is, akivel nagyon össze vannak veszve, ha nagyon akarod tudni Direkt Pistának hívják.

Aztán meg a másik baj az is, hogy az öregek, már eléggé elavultan beszélnek ezért nem is nagyon értsük egymást. Már a sebességük se a régi... Ez van, úgy tűnik eljárt az idő....

De minden évben együtt kinéznek az ablakon megnyugodva, hogy azért a vezetéknevük mégis ugyanaz.

Remélem érted a lényeget xD

Üdv,

csbika (avagy Erst_die_Arbeit)

#CarpeDiem

2016. dec. 14. 18:48
 7/9 A kérdező kommentje:
A humorodat megköszönöm,de a tényt mondjátok el:Nincsenek Vista alá driverek.
2016. dec. 14. 18:49
 8/9 A kérdező kommentje:
De a Directx azért nem baj,mert mellette a 7-et is feltenném!
2016. dec. 14. 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Na látod, máris megvan a lényeg. Én pl idén augsztusban új gépet vettem (GTX 1060, i7-6700). Nekifogtam a Windows 7-et felrakni: hibaüzenet, baj van a driverrel. Mindent kipróbáltam, hogy valahogy sikerüljön felrakni de nem ment. Aztán végül találtam egy olyan telepítőt amivel sikerült feltelepíteni de nem ismert fel semmit: a drivereket nem tudtam felrakni, mert az USB-t egyáltalán nem olvasta, a netkábel is hiába volt bedugva, mert nem tetszett neki. Pedig a legfrissebb Windows volt, mégis beadta a derekát. Aztán gondoltam tovább nem töltöm az időt felraktam egy eredeti 10-est és kész. Eleinte sz*r volt , de jött az Aniversary update, azóta nekem nincs gondom. Hibátlanul megy...

csbika

2016. dec. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!