Miért szar a Laptopomban az AMD driver frissítése?
Leszedem a hivatalos oldalról a drivert,feltelepítem és utána resizem a gépet.
Na most nekem van egy Intel hd graphics 3000-es és egy AMD Radeon 7670M. (AMD-t frissítettem). Restart után kiírja az AMD,hogy nem működik megfelelően a driver, és visszaáll a WIN 7 (Home premium 64 bit) az egyszerű témára ,amit nem lehet megváltoztatni.
Eszközkezelőben megnéztem ,restart után leállt az Intel HD is. Gondolom a másik frissítése miatt.
Na most én tudom ,hogy ezek tudnak 'összedolgozni' a játékok közben.,de mikor nincs semmi probléma(tehát még a frissíts előtt) láttam ,hogy mind a kettőnek a 8.933.0.0-as drivere van fent. Ezek 2 éves szoftverek már.
A BF4 viszont kéri az új drivert ,de ha nem tudom frissíteni akkor nem tudok vele játszani.
nem ,de nem is muszáj ha jól tudom.
Lehet az a baj,hogy nem a régire telepíti automatán a telepítő,hanem egy új mappába.
Pont, hogy muszáj a régit letörölni.
Szóval mindenképpen töröld le mindkét drivert és utána próbáld meg frissíteni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!